HOME| RONDE 1| RONDE 2| RONDE 3| RONDE 4| RONDE 5| RONDE 6 RONDE 7|

Verslagjes A reeks

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Boudry, William (BabuFrik) 4.5 (2079) - Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 4.5 (2290)

1/2-1/2 Helmut Froeyman:Een lange theoretische variant van de Spaanse afruil kwam op het bord die ik toevallig nog even in de voorbereiding had opgefrist. Een schuchtere poging om een snelle remise te vermijden, bracht mij door sterk spel van William in lichte problemen. Uiteindelijk werd een zeer scherp eindspel bereikt waarin eerst William winstkansen miste en daarna ik. Tja dit spelen op increment is geen cadeau. Uiteindelijk vond een alerte William een afwikkeling naar de remise die tot 2 kale koningen werd uitgespeeld.

William:Een interessante partij waar ik goed uit de opening kom, na Txd5 heb ik zelfs licht voordeel. Ik bleef goed drukken, maar na dat ik de c-pion win speel ik iets te passief met mijn koning. Ik maak het mezelf nog heel lastig, ik ga zelfs naar een verliezend eindspel. Al was het heel moeilijk te winnen en kwam het op minieme details aan. Uiteindelijk nog goed verdedigd en een sterk tornooi gespeeld. Een leuke partij en een terechte remise. Bedankt aan Mark voor de voortreffelijke organisatie!
2 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 4.0 (2049) - De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 4.5 (2323)

0-1 Mathias:Kurt speelde een zijvariant in het open Catalaans met 6.a4, waarop ik niet accuraat reageerde, maar het vervolg met het scherpe Pc3, e4, d5, e5 was niet echt gepast in die stelling, omdat de zwarte damevleugel niet verzwakt was. Eigenlijk stond ik een pion voor zonder veel compensatie, maar het was een complexe stelling, en het deed pijn om na te denken. Na het voor de hand liggende 16.De4 volledig te missen, probeerde ik de koe toch bij de horens te vatten, en iets uit te rekenen tot winst. Het gevolg was een denktank van een half uur die niets meer opleverde dan vage kwaloffer ideeen en tijdsdruk voor de rest van de partij. Volgens de lichess engine was het allemaal niet zo erg, en gaf ik de winst pas een paar zetten later af. Gelukkig had Kurt ook last van de hitte, en ging hij opnieuw mis. Geluk in de eindfase is alleszins de rode draad door mijn toernooi. En om af te sluiten: Bedankt, Marc, voor het organizeren!

3 Roos, Adrian (A3Roos) 4.5 (2312) - Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 4.0 (2421)

0-1 Adrian :Zat niet diep genoeg in de partij. Met wat zettenverwisselingen goed uit de opening gekomen. 1 moment niet goed wakker en stuk kwijt. Na 15 zetten kon ik al opgeven.

4 Piceu, Tom (picev) 3.5 (2360) - Decoster, Frederic (Kosterniuk) 4.0 (2295)

1-0 Frederic:Na een jaartje corona mogen de verliesexcuses ook weer van stal gehaald worden! 1. Het was te warm 2. De kinders bleven maar lawaai maken 3. Ik kon de TV in de living vanuit de keuken horen 4. De buren bleven maar plonzen in hun zwembad, tot 23u! 5. Het eten lag op mijn maag (vis met ratatouille). Zo was de partij trouwens ook, een ratatouille-variant uit het Siciliaans die maar fishy bleef. Er was nooit iets serieus aan de hand, behalve het minieme nadeeltje wat ik maar niet weggewerkt kreeg. Tom deed het trouwens uitstekend door me te blijven probleempjes voor te schotelen. Niets onoverkomelijks, maar door betere gelijkmakers te missen (Lxd8;h6;f5...) bleef de partij maar duren, en leverde het nog op ook!

Tom:Een wat fortuinlijke overwinning om af te sluiten. Kara ving al mijn pogingen vlot op en ook toen de bedenktijd minderde en de druk er nog steeds was, weigerde hij te kraken. Een pionoffer kreeg de goedkeuring van Stockfish en zelfs toen hij het wat te ver leek te drijven (zo dachten we allebei) bleek het nog binnen de remisegrenzen te liggen. En zoals dat dan gaat: wanneer de remise eigenlijk al binnen is en de laatste stukken ook van het bord zullen verdwijnen, kiest hij alsnog een verkeerde richting. Merci voor de organisatie, Marc!
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 3.0 (1948) - Victor, Julian (ChessHarbour) 3.0 (1970)

0-1 Julian Victor:Ik kwam deftig uit de opening. Na een dubieuze zet Pd4 kreeg ik het loperpaar en dus ook de overhand. Vanaf dan was de partij redelijk eenzijdig en uiteindelijk werd de partij na 42 zetten afgerond.
7 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 3.0 (1934)

1-0 Kevin:Eentje voor in mijn opkomend boek 'hoe een voordeel op te bouwen, te verkwanselen en partij weg te blunderen'. Proficiat Steven. Voor mij een spijtig einde van een fijn tornooi.

Steven Debrauwere:Het was echt een leuke partij. Zwart kwam beter uit de opening na het thematische Ph5 en Pg3. Wit kon op een bepaald moment niet anders dan de kwaliteit geven, maar dat was wel voor de actieve loper van zwart. De pion op g3 (ja, de zwarte) was ook niet houdbaar. Het ging redelijk gelijk op, met naar mijn gevoel meer kansen voor wit (lees: makkelijker voor zwart om een fout te maken). Leuke anecdote: wit verplaatste zijn witte loper voor de eerste keer op zet 39, niettegenstaande het feit dat deze loper de ganse partij een cruciale rol speelde.
8 Ghysels, Marc (Eurostar) 3.0 (2069) - Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)

1/2-1/2 Eurostar (Marc Ghysels):Zeer boeiende partij in het duel van de voornaamgenoten C en K. Zwart speelde zeer secuur de opening op mijn sideline 2.b3 tegen het Frans. Met dynamisch schaak kon hij een flink voordeel uitbouwen. Een uiterst interessant momentum in de parij was de mogelijkheid om na Kg3 zijn paard te offeren door Dh1 te spelen wat een knotsgekke magneetcombinatie opleverde. Zeer diepgaand en de engines die smulden ervan. Mark ging echter voor Pe3 waarna de stelling in mijn voordeel begon te kantelen. Zijn paard kwam nogmaals in een hachelijke situatie, maar door opnieuw enkele tactics kon hij zich eruit werken. Een instructief eindspel, waar het mijn beurt was om hem gek te maken met de capriolen van mijn paard resulteerde uiteindelijk in een remise eindstelling. Tevreden dat de slotpartij veel animatie en een toffe wedstijd opleverde. Ook langs deze weg een dikke pluim voor dit leuk initiatief.

Mark:Crazy game.. Na Pg4 schaak kon ik met Dh1 verder en mijn paard offeren. Ik probeerde alles uit te rekenen maar eigenlijk had ik het gewoon moeten doen uit principe (het won trouwens). Heel leuke afsluiter!
9 Smekens, Ruben (Smekens) 2.0 (2076) - Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 2.0 (2126)

1/2-1/2 Daniel Wiebe: Ik slaagde erin om gelijk te maken en in een beter eindspel te gaan en een winnende positie te bereiken, maar miste de overwinning in tijdnood.
10 De Witte, Stein (steindewitte) 2.0 (1823) - T.L (tommeketoch) 2.0 (1892)

0-1 Stein:Ik kwam goed uit de opening en had een licht voordeeltje. Op zet 20 begon ik heel lang na te denken, wil ik hier nog wat stukken op het bord houden of op voordeel spelen, of gewoon remise maken. Ik besluit voor het laatste en het toreneindspel is ook knalremise. Op zet 40 heb ik de blokkade en een zet later stel ik remise voor wat geweigerd werd. Na 44. Ta7 besloot ik om een onduidelijke reden om de zekere remise in gevaar te brengen door pionnen aan te vallen en uiteindelijk verlies ik de partij. Ik vergeet hierbij de pion op f7 ook te pakken want dit zou ook remise worden.. Een domper en onnodig verlies in de laatste ronde.. Toch wat lessen te leren in het toreneindspel daar! Gruwelijk eindspel de torens!

Tom:Gelijk uit de opening gekomen wou ik het iets ambitieus aan te pakken(met a5). Als gevolg daarvan moest ik komende 10 zetten afzien, maar mijn stelling hield stand waarna we in gelijk toreneindspel uitkomen waarin ik misschien symbolisch voordeel heb, maar vooral Stein in continue diepe tijdnood zit. De eerste kans op voordeel laat ik liggen, maar wanneer stein onnodig beslist voor de actieve oplossing te gaan, grijp ik voordeel wel. Het was niet met de meest accurate afwerking, maar ik geef voordeel toch niet meer weg, en kan de partij winnen. Bedankt Mark voor deze 2toptornooien en de kans om in de a-reeks te mogen spelen.
11 Musabayeva, Diana (musdiana) 2.0 (1859) - Cuvelier, Annelies (Analyses) 1.5 (1937)

0-1 Annelies:Aangezien Diana op ongeveer een kilometer van mij woont hebben we gekozen om in het echt te spelen. Je zit toch nog veel beter 'in de partij' dan achter je computer met camera en bord. Ik wist tijdens deze laatste match mijn eerste match van dit tornooi te winnen. Achteraf kan je nog vlot wat extra blitzen, zo hoort het!

Verslagjes B reeks

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 5.0 (1802) - Renkens, Stef (StefRenkens) 5.5 (1653)

1-0 Stef Renkens:Guoco piano, ik dacht dat dat "rustig spel" betekende. Deze keer alvast niet, dus. Met 9. ... d5 probeerde ik er scherpte in te krijgen. 16. ... Td6 was veel te optimistisch, waarna het voor mij achter de feiten aanhollen werd. Er bleven heel wat grappen in de stelling. Guido gleed niet uit en maakte het mooi af. Hij is de verdiende tornooiwinnaar.

Guido Dechamps:De partij gestart met eerst een goede babbel :-) Klagend over de warmte ;) Na 10 minuutjes er dan ingevlogen. Het begon rustig met de Italiaanse opening. Stef brak iets te vroeg met d5, maar ik geloofde hem en strafte het niet af. Op zet 16 speelde Stef de toren lift Td6 om richting mijn koningsvleugel te gaan. Maar dit verbrak de communicatie tussen zijn loper en dame en mijn damevleugel kon aan tempo oprukken waardoor ik een sterke aanval kreeg. Er kwam wel nog wat rekenwerk aan te pas, wat het leuk maakte natuurlijk. Ik moest de verleiding weerstaan Torentjes mee te pikken en mijn e4 pion goed in de gaten houden. Wat me gelukkig lukte. Leuke babbel, leuke partij. En gelukkig is het ondertussen al wat afgekoelt :)
2 Motte Frederick (frederickmotte) 5.0 (0) - Andriessen, Wouter(wouter007) 5.0 (1505)

1/2-1/2 Wouter:We gingen naar een eindspel met enkel paard en loper waar Frederick een meerderheid op de damevleugel had. Ik bezweek onder de druk, maar door een onverwachte blunder van mijn tegenstander werd het alsnog remise.
4 De Corte, Ronny (Carineke62) 4.0 (1746) - Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 4.0 (1315)

0-1
5 Burms, Jeroen (jburms_oks) 4.0 (1701) - Henderyckx, Pieter (UPieter) 4.0 (1613)

1-0 pieter Henderyckx:Had er zwaargoesting in en verkoos het experiment.. een vroege sideline op QGD met a6. Mn vermoeden dat Jeroen zn Damegambiet theoretisch ingeslepen was werd snel bevestigd, en mijn kennis vd a6-sideline was dat helelmaal niet.. en met nieuwe probeerseltjes ga je lopend tegen de (in de opening verkwanselde-) tijd, gespannen en strompelend het eindspel in. en ja naderhand vind je natuurlijk wel beter die goeie lijnen.. maar ondanks dat verdomde verlies (..wat in je kleren kruipt..) geniet ik nog steeds van die strijd gisteravond over het bord!... thanks 4 the games. PS ik hoop dat we spoedig nog es mogen

6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 4.0 (0) - De Winter, Kevin (MrLee88) 4.0 (1688)

1-0 Kevin De Winter:Ik had me verwacht aan de Rosentreter gambit waar ik in een iets betere stelling kwam, maar zoals vaker bij een gambiet geeft de computer het voordeel aan de speler met de pion meer, maar helaas ben ik maar een mens en maak ik ook fouten. Toch bleef ik het grootste deel van partij de bovenhand houden, hoewel mijn tegenstander toch een gevaarlijke aanval ineen begon te knutselen. Ik reageerde waarschijnlijk te passief en mijn verdedigende stukken werkten niet goed samen. Per ongeluk speelde ik dan c6 ipv c5, maar wou geen j'adoube gebruiken en maakte blijkbaar ook niet uit want beide zetten waren fout. Daardoor gaf ik hem de kans om zijn aanval uit te voeren en na nog een foutje mocht ik opgeven. Weer een beloftevolle jeugdspeler die met zijn aanvalslust een interessante speler wordt om te volgen. Helaas voor mij een zuur einde van een mooi tornooi met veel ups en downs, maar wel heel veel leerrijke partijen

7 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 3.5 (1860) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 4.0 (0)

1/2-1/2

Sarah:In de opening had ik het gevoel dat alles goed ging, en dat bleek wat later ook, toen ik een stuk kon winnen. Ik gaf er wel wat aanvalskansen voor in de plaats, maar die waren niet dodelijk. Tot ik wat overmoedig werd en ook de centrumpionnen begon op te eten, in plaats van te consolideren. Plots kreeg mijn tegenstandster compensatie, en veel meer dan dat. Op een bepaald moment zat er een mat in 5 in, maar ze kon ook mijn toren winnen en daar koos ze voor. Met een toren achter kon ik niet anders dan ervoor kiezen om zetherhaling te forceren. Remise dus, met wisselende kansen.
8 Meert, Maarin (MaarinMeert) 3.5 (1220) - Roman, Hugo (beibie) 3.5 (1709)

0-1 maarinmeert:In het begin stond ik beter. Maar in het eindspel heeft hij veel beter gespeeld dan mij. Waardoor hij de partij heeft gewonnen. Hij heeft het zeker verdient!
9 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 3.5 (0) - Marescaux, Bart (bm668) 3.5 (1659)

0-1

10 Ponnet, Guy (hippon) 3.5 (1619) - Vandevelde, Quinten (quintusia) 3.5 (1313)

1-0
11 Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495) - Talloen, Bert (Kopstuk) 3.5 (1325)

0-1

Bert:In deze "Accelerated Dragon" valt na 9. Te1 Pg4 en dan 10. Pxc6 Pxe3 deze partij al vrij vroeg in een definitief stramien. Wit had dan, denk ik, perpetual check en dus remise kunnen behalen, maar kiest om mijn Paard op te pikken. Ik geef een Toren tegen Paard en Loper en wat er dan nog een stukken overblijft is het Loperpaar en Toren voor zwart tegen twee Torens voor wit. Zeker in deze relatief open stelling was het voor zwart makkelijker schaken met 2 vlijmscherpe Lopers. Als ik dan ook met de Toren in de stelling van wit kan binnenvallen, is de partij gewonnen.
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 3.0 (1150) - Geussens, Patrick (eeeeuwe) 3.0 (1554)

1/2-1/2 Patrick Geussens:IN een Aljechin kwam ik snel een pion voor en had wit daarbovenop al snel een IQP. Een kleine onoplettendheid van mij en goed spel van Livia zorgde dat ze helemaal terug de partij kwam. Met remise als resultaat. Ik wil de organisatoren nog een keer bedanken. Ze hebben me terug aan het bord gekregen. Na 25 jaar! Nog een beetje roestig maar het smaakt naar meer.
13 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) - Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 3.0 (0)

0-1
14 Ongenae, Veerle (vongenae) 3.0 (1294) - Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)

1/2-1/2 Veerle Ongenae:In de opening had ik mijn loper geblokkeerd met mijn paard wat mij lang parten gespeeld heeft. Om de dreiging van zwart wat te temperen ruil ik een paard en een loper. De zwarte dame is kwetbaarder. Om dit uit te buiten probeer ik de dame aan te vallen, maar breng zo helaas mijn eigen stelling onder druk. Na hele tijd te verdedigen krijg ik de kans om stukken te ruilen en een eindspel te beginnen met een pion meer. Aangezien ik de koning niet op de sleutelvelden kan plaatsen stel ik remise voor. Achteraf bleek dat te vroeg en zat er met de juiste zetten toch nog winst in.

Rik BOUDRY:Tegen de geest van het OKS in werd ik gepaard tegen Veerle waar ik regelmatig in de club mee speel. We hebben er toch een gezellige partij van gemaakt. Ik heb een ferme kans gemist, en Veerle heeft in een winnend eindspel met een beetje tijdsdruk mij remise aangeboden, wat ik in dank aanvaard heb.
15 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 3.0 (0) - Beyen, Tom (MightyBob) 2.5 (1771)

1-0

Bram Kellens:Herinnering: Ik heb de wedstrijd tegen Nand Swinnen gespeeld ipv Tom. Aangezien het de laatste partij was had ik mij voorgenomen een agressieve yolo mentaliteit aan te nemen. Dit had ervoor gezorgd dat ik iets te hevig uit de startblokken vloog met een blunder op zet 4 als gevolg. Gelukkig heeft dit mij niet ontmoedigd en onverdroten zette ik de aanval voort. Zwart heeft heeft goed weten mij aanval af te weren maar het actieve spel is dan toch uiteindelijk met de overwinning beloond. Dank aan iedereen voor dit geweldig tof toernooi!!
17 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 2.5 (0) - Torfs, Gert (SKOG_Gert) 2.5 (1641)

0-1

18 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239) - Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 2.0 (1308)

1-0 Daan Hanssens:Mooie partij

A-REEKS

SwarLogo OKS 2 A reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: De Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7
Eindstand
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3 12424 2323 5.5 2427 28.50 21.75 4
2 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 6 13668 2290 5.0 2304 28.50 19.00 3
3 Boudry, William (BabuFrik) 11 10816 2079 5.0 2307 26.00 17.00 4
4 a (2,4) Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1 10391 2421 5.0 2379 25.00 14.50 4
5 Roos, Adrian (A3Roos) 4 11118 2312 4.5 2307 32.00 19.75 3
6 Piceu, Tom (picev) 2 51861 2360 4.5 2297 26.00 14.25 4
7 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 5 25615 2295 4.0 2234 29.00 15.00 2
8 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 16 51811 2049 4.0 2186 28.50 14.25 3
9 a (5) Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 22 16900 1929 4.0 2069 24.00 10.50 3
10 Roos, David (ChessAdvisorDo) 9 11789 2139 4.0 2056 23.00 10.75 3
11 Victor, Julian (ChessHarbour) 18 16868 1970 4.0 2055 21.00 10.00 4
12 a (1,4) Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 15 30775 2061 3.5 2142 26.00 7.50 2
13 a (1) Ghysels, Marc (Eurostar) 14 52701 2069 3.5 2041 22.50 6.75 2
14 F Stinis, Steven (Thulp) 7 6807 2214 3.0 2225 28.50 11.25 2
15 Dechamps, Mark (markdechamps) 17 24414 2006 3.0 2006 26.00 10.50 2
16 N Demiddele, Kevin (schaakmadt) 21 21440 1934 3.0 2031 25.50 7.50 3
17 T.L (tommeketoch) 23 19720 1892 3.0 2025 24.00 8.50 2
18 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 19 14068 1948 3.0 1986 23.00 7.50 2
19 N Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 10 0 2126 2.5 1960 23.00 5.25 0
20 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 8 51896 2143 2.5 1896 22.00 5.25 1
21 Smekens, Ruben (Smekens) 12 15032 2076 2.5 1878 19.50 5.25 1
22 Cuvelier, Annelies (Analyses) 20 18465 1937 2.5 1785 18.50 4.00 1
23 Musabayeva, Diana (musdiana) 24 16881 1859 2.0 1717 20.50 5.25 0
24 N De Witte, Stein (steindewitte) 25 13279 1823 2.0 1864 20.00 4.75 1
25 N F Talon, Alain (atal1968) 13 22616 2075 0.0 1312 18.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 0.0 (2214) 1-0 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.5 (2421)
2 Piceu, Tom (picev) 0.0 (2360) 1-0 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
3 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 0.0 (2323)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 0.0 (2312) 1-0 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079)
5 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076) 0-1 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 0.0 (2295)
6 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 0.0 (2290) 1-0 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 0.0 (2049)
8 Dechamps, Mark (markdechamps) 0.0 (2006) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929)
9 T.L (tommeketoch) 0.0 (1892) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 0.0 (1948) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 0.0 (1823) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061) ½ Afwezig    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 2.5 (2126) ½ Afwezig    
  Ghysels, Marc (Eurostar) 3.5 (2069) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) ½-½ Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) 1-0 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) 0-1 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 1.0 (2061)
8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) 1-0 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) 1-0 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)
  Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859) 1 Bye    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 2.5 (2126) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 5.0 (2421) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.0 (2290) ½-½ De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.0 (2323)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.0 (2295) ½-½ Stinis, Steven (Thulp) 1.5 (2214)
3 Piceu, Tom (picev) 1.5 (2360) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 1.5 (2312) 1-0 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
5 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.0 (2061) ½-½ Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.0 (1929)
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948) ½-½ Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.5 (2049)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934) 0-1 Boudry, William (BabuFrik) 1.0 (2079)
8 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.0 (1859) ½-½ Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
9 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823) 0-1 Victor, Julian (ChessHarbour) 1.0 (1970)
10 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1.0 (2421) 1-0 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126)
11 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) ½-½ Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
12 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Roos, Adrian (A3Roos) 2.5 (2312) 1-0 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.5 (2323) ½-½ Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.5 (2295)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.5 (2290)
4 Boudry, William (BabuFrik) 2.0 (2079) 1-0 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
5 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.5 (2006) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970)
6 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.5 (1929) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948)
7 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 1.0 (2076) ½-½ De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
9 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) ½-½ T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934)
11 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.5 (2139)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 5.0 (2421) 0 Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 3.5 (2290) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 3.5 (2312)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.0 (2295) ½-½ Boudry, William (BabuFrik) 3.0 (2079)
3 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3.0 (2323)
4 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)
5 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 2.0 (1934) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)
6 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049)
7 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) 0-1 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421)
8 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) 0-1 Roos, David (ChessAdvisorDo) 1.5 (2139)
9 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859) ½-½ Smekens, Ruben (Smekens) 1.5 (2076)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948) ½-½ Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823) 0-1 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143)
  Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 1 Bye    
  Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 4.0 (1929) ½ Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 6 (11/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 4.0 (2323) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 4.0 (2312)
2 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 4.0 (2290) ½-½ Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.5 (2295)
3 Boudry, William (BabuFrik) 3.5 (2079) 1-0 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061)
4 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 3.0 (2421) 1-0 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 3.0 (1934)
5 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 3.0 (2049) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929)
6 Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006) 0-1 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
7 Roos, David (ChessAdvisorDo) 2.5 (2139) ½-½ Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 2.0 (2076) 0-1 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 2.0 (1948)
9 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 2.0 (1859)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 1.5 (2143) 0-1 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
11 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.5 (2126) ½-½ De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823)
12 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) ½-½ Cuvelier, Annelies (Analyses) 1.0 (1937)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 7 (18/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Boudry, William (BabuFrik) 4.5 (2079) ½-½ Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 4.5 (2290)
2 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 4.0 (2049) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 4.5 (2323)
3 Roos, Adrian (A3Roos) 4.5 (2312) 0-1 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 4.0 (2421)
4 Piceu, Tom (picev) 3.5 (2360) 1-0 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 4.0 (2295)
5 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061) 0-1ff Roos, David (ChessAdvisorDo) 3.0 (2139)
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 3.0 (1948) 0-1 Victor, Julian (ChessHarbour) 3.0 (1970)
7 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929) 1-0 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 3.0 (1934)
8 Ghysels, Marc (Eurostar) 3.0 (2069) ½-½ Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)
9 Smekens, Ruben (Smekens) 2.0 (2076) ½-½ Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 2.0 (2126)
10 De Witte, Stein (steindewitte) 2.0 (1823) 0-1 T.L (tommeketoch) 2.0 (1892)
11 Musabayeva, Diana (musdiana) 2.0 (1859) 0-1 Cuvelier, Annelies (Analyses) 1.5 (1937)
  Beuselinck, Steven (Dwaaas) 1.5 (2143) 1 Bye    
  Stinis, Steven (Thulp) 3.0 (2214) Forfait    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina

B-REEKS

SwarLogo OKS 2 B reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7
Eindstand
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 N a (3) Dechamps, Guido (Toblakai) 3 24287 1802 6.0 1941 31.00 23.25 5
2 Andriessen, Wouter(wouter007) 19 11732 1505 5.5 1658 33.50 25.75 4
3 Renkens, Stef (StefRenkens) 11 53881 1653 5.5 1803 28.50 20.25 5
4 N Motte Frederick (frederickmotte) 39 0 0 5.5 1868 28.00 21.00 4
5 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2 5011 1810 5.0 1633 30.00 19.25 4
6 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 29 19723 1315 5.0 1616 29.00 18.25 4
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 7 25399 1701 5.0 1588 27.50 17.00 5
8 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 41 20531 0 5.0 1703 26.50 17.00 5
9 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 17 14557 1528 4.5 1638 28.00 16.00 4
10 Ponnet, Guy (hippon) 13 21008 1619 4.5 1536 27.50 16.25 3
11 Marescaux, Bart (bm668) 10 11407 1659 4.5 1568 27.50 14.50 4
12 Talloen, Bert (Kopstuk) 28 15459 1325 4.5 1408 24.50 13.25 4
13 N Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 42 0 0 4.5 1652 23.00 12.00 3
14 Roman, Hugo (beibie) 6 29548 1709 4.5 1541 23.00 13.00 3
15 N De Corte, Ronny (Carineke62) 5 35980 1746 4.0 1522 34.50 18.00 3
16 N Henderyckx, Pieter (UPieter) 14 3956 1613 4.0 1546 28.50 14.00 4
17 De Winter, Kevin (MrLee88) 8 42871 1688 4.0 1458 27.50 14.00 3
18 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1 42153 1860 4.0 1557 23.00 11.50 3
19 N a (2) Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 48 0 0 4.0 1081 20.50 8.75 3
20 N Kellens Bram (JarlAmbiorix) 47 0 0 4.0 1431 18.50 8.50 3
21 Boudry, Rik (Boetje) 25 12928 1379 3.5 1431 27.00 12.75 2
22 N Piparsania Agastya (PsychoSocio) 38 0 0 3.5 1658 26.00 12.25 2
23 Meert, Maarin (MaarinMeert) 35 19738 0 3.5 1311 26.00 10.50 3
24 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 12 13464 1641 3.5 1345 24.50 8.25 3
25 Vandevelde, Quinten (quintusia) 30 11093 1313 3.5 1439 25.50 10.75 3
26 N Geussens, Patrick (eeeeuwe) 16 11266 1554 3.5 1389 24.00 9.25 3
27 Nolf, Francky (FranckyNolf) 15 24074 1593 3.5 1506 25.00 9.75 3
28 Ongenae, Veerle (vongenae) 33 16522 1294 3.5 1286 24.00 9.75 3
29 N De Wachter, Livia (livia_dewachter) 37 17290 1150 3.5 1398 21.00 9.25 3
30 Musabayev, Maxim (musmax) 21 16932 1495 3.0 1234 27.50 9.75 2
31 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 24 6050 1423 3.0 1241 26.50 8.50 3
32 Hanssens, Daan (DaanH) 34 19069 1239 3.0 1278 24.00 7.00 3
33 N Bernaert, Michael (Michaouta) 9 36811 1683 2.5 1360 25.00 7.75 2
34 Beyen, Tom (MightyBob) 4 18880 1771 2.5 1220 23.00 5.25 2
35 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 40 19458 0 2.5 1228 22.00 5.50 1
36 N Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 32 0 1308 2.0 1156 24.50 4.50 2
37 F Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 18 97528 1526 2.0 1223 25.00 6.00 2
38 N F Gryson Jonas (jgryson) 46 0 0 2.0 1181 23.50 3.50 2
39 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 26 18155 1376 2.0 1160 20.00 3.00 2
40 N F Swinnen Nand (Nand1206) 49 0 0 2.0 1128 19.50 3.50 2
41 N Vandendorpe Roger (Pendelaar) 31 0 1312 2.0 403 13.50 2.00 1
42 F Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 20 14655 1499 1.5 1234 26.50 5.75 1
43 F Declerck, Wesley (pawnpower564) 45 17910 0 1.5 1381 24.50 4.50 1
44 N a (2) Verschuere Lucas (Bartmetdt) 44 0 0 1.5 1186 21.50 2.00 1
45 N F Fabrice Levêque (effel007) 50 0 0 1.5 1262 17.50 2.00 1
46 F Mouton, Tony (tonmouton) 23 17713 1457 1.0 947 21.00 3.00 0
47 F Pattijn, Branco (Branco126p) 43 22625 0 1.0 1180 19.50 1.00 1
48 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 27 12978 1327 1.0 839 18.50 1.00 1
49 N F Merveille Maarten (martinlutherk) 36 0 1163 0.0 712 18.00 0.00 0
50 N F Sidar Ok (sidarok) 22 0 1482 0.0 350 17.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.0 (1860) ½-½ Marescaux, Bart (bm668) 0.0 (1659)
2 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.0 (1653) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.0 (1810)
3 Dechamps, Guido (Toblakai) 0.0 (1802) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641)
4 Ponnet, Guy (hippon) 0.0 (1619) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771)
5 De Corte, Ronny (Carineke62) 0.0 (1746) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613)
6 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.0 (1593) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 0.0 (1709)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 0.0 (1701) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554)
8 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528) 0-1 De Winter, Kevin (MrLee88) 0.0 (1688)
9 Bernaert, Michael (Michaouta) 0.0 (1683) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526)
10 Andriessen, Wouter(wouter007) 0.0 (1505) 1-0 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 0.0 (1495) 1-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 0.0 (1150) 1-0 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482)
13 Mouton, Tony (tonmouton) 0.0 (1457) ½-½ Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.0 (0)
14 Motte Frederick (frederickmotte) 0.0 (0) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423)
15 Boudry, Rik (Boetje) 0.0 (1379) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.0 (0)
16 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 0.0 (0) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 0.0 (0)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 0.0 (1325)
19 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 0.0 (1315) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.0 (0)
20 Declerck, Wesley (pawnpower564) 0.0 (0) 1ff-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
21 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Gryson Jonas (jgryson) 0.0 (0)
22 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 0-1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 0.0 (1308)
23 Ongenae, Veerle (vongenae) 0.0 (1294) 1-0 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.0 (0)
24 Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0) 0-1 Hanssens, Daan (DaanH) 0.0 (1239)
25 Meert, Maarin (MaarinMeert) 0.0 (1220) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) ½-½ Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) 0-1 Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) ½-½ Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)
11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)
12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)
16 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
20 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528)
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) 1-0 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) 0-1ff Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)
24 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
  Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 4.0 (0) ½ Afwezig    
  Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.0 (1746) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 2.0 (1505)
2 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 2.0 (1315)
3 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 2.0 (0)
4 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 0-1 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 1.5 (1810)
5 Musabayev, Maxim (musmax) 1.5 (1495) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 1.5 (1709)
6 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 1.5 (0) ½-½ De Winter, Kevin (MrLee88) 1.5 (1688)
7 Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 1.5 (1659)
8 Renkens, Stef (StefRenkens) 1.5 (1653) 1-0 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0)
9 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 1.5 (0)
10 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641)
11 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 1.0 (1613)
12 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 1.0 (1554) 1-0 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
13 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 1.0 (1528) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 1.0 (1526) 1-0 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
15 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) ½-½ Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.0 (1499)
16 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 1.0 (1423) 1-0 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
17 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860) 1-0 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0)
18 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593) 1-0 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.5 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
20 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) 0-1 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
21 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376) 1ff-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
22 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
23 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
24 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
  Dechamps, Guido (Toblakai) 6.0 (1802) ½ Afwezig    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802)
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.5 (1746)
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 2.5 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 2.5 (1653)
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 2.5 (1505) 1-0 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
6 Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 2.0 (1528)
7 De Winter, Kevin (MrLee88) 2.0 (1688) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
8 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 2.0 (1423)
9 Henderyckx, Pieter (UPieter) 2.0 (1613) 1-0 Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
10 Musabayev, Maxim (musmax) 2.0 (1495) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554)
11 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 1-0 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0)
12 Boudry, Rik (Boetje) 1.5 (1379) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
13 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) 0-1 Nolf, Francky (FranckyNolf) 1.5 (1593)
14 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) 0-1ff Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220)
15 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641) ½-½ Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.5 (0)
16 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771)
17 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) 0-1 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) 0-1 Vandevelde, Quinten (quintusia) 1.0 (1313)
19 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 1ff-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
20 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0) 0-1 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
21 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457) ½-½ Fabrice Levêque (effel007) 1.0 (0)
22 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) ½-½ Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0)
23 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
  Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 3.5 (1802) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 3.5 (1505)
2 Motte Frederick (frederickmotte) 3.5 (0) ½-½ De Corte, Ronny (Carineke62) 3.5 (1746)
3 Renkens, Stef (StefRenkens) 3.5 (1653) 1-0 De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688)
4 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 3.0 (1613)
5 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.0 (1528) ½-½ Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315)
6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) 1-0 Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)
7 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) 1-0 Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220)
8 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659)
9 Boudry, Rik (Boetje) 2.5 (1379) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 2.5 (1619)
10 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.0 (1313) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709)
11 Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
12 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0) ½-½ Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683)
13 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 2.0 (0)
15 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
16 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 2.0 (1150) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0)
17 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) 0-1 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.5 (1641)
18 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) 0-1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
19 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.0 (0)
20 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 1.0 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457)
21 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327) 0-1 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
22 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 1.0 (0) 1-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
  Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) Forfait    
  Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 6 (11/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 4.0 (1613) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 4.5 (1653)
2 De Corte, Ronny (Carineke62) 4.0 (1746) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 4.0 (1802)
3 Andriessen, Wouter(wouter007) 4.0 (1505) 1-0 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 4.0 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 3.5 (1659) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 4.0 (0)
5 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.5 (1315) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 3.5 (1810)
6 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.5 (1528) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 3.0 (1554)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 3.0 (1701) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423)
8 De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688) 1-0 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 3.0 (1150)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 3.0 (1325) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 3.0 (1619)
10 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 3.0 (0) 1-0 Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)
11 Roman, Hugo (beibie) 2.5 (1709) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)
12 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 2.5 (1860) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593)
13 Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220) 1ff-0 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.5 (1683)
14 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 2.5 (1641) 0-1 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.5 (0)
15 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.5 (1313) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
16 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) 0-1 Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294)
17 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239) 0-1 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 2.0 (0)
18 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) 0-1ff Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 2.0 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) 0-1ff Beyen, Tom (MightyBob) 1.5 (1771)
20 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.5 (0) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327)
21 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 1.0 (1312)
  Bruyneel, Anita (Anitoutska) 2.0 (1376) Forfait    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457) Forfait    
  Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) Forfait    
  Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
  Swinnen Nand (Nand1206) 2.0 (0) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 7 (18/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 5.0 (1802) 1-0 Renkens, Stef (StefRenkens) 5.5 (1653)
2 Motte Frederick (frederickmotte) 5.0 (0) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 5.0 (1505)
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 4.0 (1810) 1ff-0 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 4.5 (1528)
4 De Corte, Ronny (Carineke62) 4.0 (1746) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 4.0 (1315)
5 Burms, Jeroen (jburms_oks) 4.0 (1701) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 4.0 (1613)
6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 4.0 (0) 1-0 De Winter, Kevin (MrLee88) 4.0 (1688)
7 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 3.5 (1860) ½-½ Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 4.0 (0)
8 Meert, Maarin (MaarinMeert) 3.5 (1220) 0-1 Roman, Hugo (beibie) 3.5 (1709)
9 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 3.5 (0) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 3.5 (1659)
10 Ponnet, Guy (hippon) 3.5 (1619) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 3.5 (1313)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 3.5 (1325)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 3.0 (1150) ½-½ Geussens, Patrick (eeeeuwe) 3.0 (1554)
13 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) 0-1 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 3.0 (0)
14 Ongenae, Veerle (vongenae) 3.0 (1294) ½-½ Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)
15 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 3.0 (0) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 2.5 (1771)
16 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593) 1ff-0 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.5 (1683)
17 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 2.5 (0) 0-1 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 2.5 (1641)
18 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239) 1-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 2.0 (1308)
19 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 1.0 (1312) 1ff-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0)
20 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327) 0-1 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376)
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) Forfait    
  Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) Forfait    
  Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457) Forfait    
  Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) Forfait    
  Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
  Swinnen Nand (Nand1206) 2.0 (0) Forfait    
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/06 15:16