Uitgestelde partijen

14/06 19.30 Roman, Hugo (beibie) 2.5 (1709) - Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)

HOME| RONDE 1| RONDE 2| RONDE 3| RONDE 4| RONDE 5| RONDE 6| RONDE 7

Verslagjes A-reeks

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 4.0 (2323) - Roos, Adrian (A3Roos) 4.0 (2312)

1/2-1/2

2 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 4.0 (2290) - Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.5 (2295)

1/2-1/2 Frederic:Voorbereiden tegen Helmut is een koud kunstje, gewoon iets spelen wat je nog nooit, nooit op het bord hebt gehad. Noch otb, noch online! Ik nam mijn goede vriend Giri onder de arm, en ondanks dat de jongen er nog nooit met zwart voor koos bracht hij toch versneld een chessable course over de draak uit. Versnelde draak -pun intended, zoals ze er graag bijschrijven- is eigenlijk ook de variant die Giri aanbeveelt tegen de Joegoslavische aanval. Om eerlijk te zijn, wat hij van varianten geeft is een saaie bedoening. Computer-approved, dat wel, maar voor de rest kon de titel van zijn boek evengoed 'the safest Dragon' , 'De geeuw van de Draak' of 'The domesticated Dragon' zijn... Een kleine investering verder - ik durf Giri best beschuldigen van commerciële vooringenomenheid - was ik tot de tanden gewapend met remisevarianten! Het 'leverde' nog op ook, Helmut was inderdaad verrast en speelde niet de kritieke voortzetting wat me toeliet om onmiddellijk gelijk te maken. 30€ om remise te maken... nu ik er aan denk, je hebt 1 maand de tijd om je geld terug te vragen. Kleine noot voor de streamers, die overigens mooi commentaar gaven, na Pc3+-bxc3, wat een ganse tijd is bekeken, kan verrassend Tfb8! Ipv Kxg7 waarna zwart pion en stuk terugwint met, jawel, een remisestelling.

Helmut Froeyman:Frederic had net als Adrian ten rade gegaan bij Giri en net als Adrian verraste hij mij. Ik raakte zonder kleerscheuren door de opening maar dat was het dan ook. Het dubbeltoreneindspel was vrij steriel en uiteindelijk werd de remise dan ook beklonken met een logische zetherhaling.
3 Boudry, William (BabuFrik) 3.5 (2079) - Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061)

1-0 William Boudry:Ik kwam goed uit de opening, zwart stond heel passief. Daarna kwam Arnaud goed terug, al had ik wel veel druk op d6 en het veld d5. Na een tactische wending kwam ik een pion voor, maar zwart had veel compensatie. Ik kon afwikkelen naar een eindspel met een pion voor. Ik moest enkel mijn koning veilig houden wat lukte. In tijdnood won ik nog de dame, maar ik denk dat het kalf al verdronken was. Een leuke tactische partij!
4 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 3.0 (2421) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 3.0 (1934)

1-0

Kevin:Ik heb niet elke week de kans om tegen een IM te spelen dus het voelde een beetje als het provinciale SV Poeperzele dat door omstandigheden tegen Anderlecht mag aantreden. De spelers van Poeperzele kwamen vol goede moed het veld op, hopend op een mirakel. Op training hadden we met videobeelden de aftrap van de partijen van Anderlecht bekeken en hierop getraind. Dat wierp zijn vruchten af. De Poeperzeelse flank liep vlot de geoefende Slavische lijnen, terwijl Anderlecht even de aanwezigheid van onze spits Christian moest dulden. Een gedroomde start, waarbij we wel Anderlecht lieten domineren op het middenveld. De Poeperzelenaars concentreerden zich op de rechterflank, toen de Anderlechtse spits Blanche Le Coureur voor paniek op de linkerflank zorgde. Even was er vrees om onder de voet gelopen te worden, tot onze linksback Ferdinand met een inval van het moment de meubelen redde. Op de counter konden we zowaar scoren en stond het 0-1 voor Poeperzele! Onze sterspeler Madame was danig de kluts kwijt en scoorde prompt op d5 een knap doelpunt; helaas in de eigen netten. 1-1. Anderlecht begon nu sneller te combineren en met opkomende krampen kon Poeperzele niet meer volgen. De defensie liet zich in de wind zetten en de broers Latour lieten ons sterren zien op het middenveld. 2-1. Kort daarna werd het nog 3-1, waarna de scheidsrechter minzaam affloot, wat erger vermeed in blessuretijd. Een historische partij voor Poeperzele, dat zich kon tonen tegen de Belgische topper maar met de verrassende voorsprong een reus wekte tegen wiens tempo en kracht het niet opgewassen was.
5 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 3.0 (2049) - Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929)

1-0 Kurt Piceu:Eindelijk nog eens een deftige winstpartij! Ik had gezien dat Steven altijd de Zwarte Leeuw speelt. Mijn vierpionnenaanval-opstelling leek me daar een ideale remedie tegen. En inderdaad... nadat ik de thematische zet c5 kon spelen, walste ik over zwart heen. Op het einde had ik stukwinst met Db3 gezien, maar ik was getriggerd door een kwaloffer waardoor ik zijn koning vast zette in het midden en mijn lopers en toren elk verweer onmogelijk maakten. Na heel grondig rekenwerk kwam ik tot het besluit dat dit moest kloppen. En ja hoor, de buit was binnen. Mijn toernooi kan niet meer stuk qua resultaat en ben ik vooral tevreden om eindelijk nog eens deftig uit de opening te komen en een rechttoe-rechtaan partij te spelen.
6 Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006) - Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)

0-1 Mark:Los van het feit dat ik een beetje veel overklast werd hielp het ook niet dat ik spoken aan het najagen was gebaseerd op foute (vaak luie) calculatie. Maar ik nam geen risico, mijn bord buiten gezet en zo kon ik toch nog genieten van een mooie avond terwijl ik roemloos ten onder ging. Proficiat Tom, goeie game ;)

Tom:Dank aan Mark om de partij op een ander moment te willen spelen. Hij profiteerde er van om in de tuin te genieten van de zon tijdens de partij, dat is nog een voordeel van zo'n online toernooi. De partij zelf dan. Een nieuwe ronde, dus een nieuw openingsexperiment van mijn kant. Dragondorf deze keer. Het was genoeg om Mark te verwarren want zijn stukken leken te vernestelen op het bord op zoek naar een goed plan. Het "niet kunnen rokeren"-probleem werd nog op hoogste originele wijze opgelost maar een pion minder en een paard dat aan de rand geparkeerd stond zorgden dat het resultaat onvermijdelijk was.
7 Roos, David (ChessAdvisorDo) 2.5 (2139) - Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)

1/2-1/2

Eurostar (Marc Ghysels:Speciaal voor commentator Glen die brandhout zou maken van mijn wapen Brussels gambiet dit nog eens uit de kast gehaald. Voor clubgenoot David, op hoogtestage voor deze partij, was dit als clubgenoot uiteraard geen verrassing. Uiteindelijk kom ik niet zo slecht uit de openingsdebatten. Mijn Dd5 vergezeld van een remisevoorstel was echter te optimistisch en ik had inderdaad moeten opteren voor mijn oorspronkelijke idee, namelijk a6 wat gelijk spel geeft. Op het eind doet David De3, wat ik dacht dat hij daar overzag en blunderde door misschien reeds te zegezeker te zijn. Hij berichtte mij iets erna dat hij een mouse slip had en De4 wou uitvoeren. Omdat ik vorige week ook geen terugname kreeg, mijn vriendin reeds poos ongeduldig zat te wachten op einde bood ik een "gentlemen-remise" aan wat David aanvaardde.
8 Smekens, Ruben (Smekens) 2.0 (2076) - Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 2.0 (1948)

0-1
9 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) - Musabayeva, Diana (musdiana) 2.0 (1859)

1-0
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 1.5 (2143) - Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)

0-1 Steven Beuselinck:Naar het schijnt is petanque ook een leuke sport. Schaken iets minder. Interessante partij, mooie opstelling voor wit met druk op de damevleugel. Tot het onvermijdelijke moment van acute blindheid kwam opspelen en ik koos voor Td4 in plaats van Pd3. Kunnen we voor het volgende OKS ook online petanque spelen? Of kubben?

Steven:Sterke partij van Steven (dat zegt de engine ook), remise leek een logische uitslag, maar door 1 ongelukkige zet van Steven won Steven.
11 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.5 (2126) - De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823)

1/2-1/2 Daniel Wiebe:Weer een loting haha. Ik maakte een misrekening op het bord (ik vergat de koning van mijn tegenstander op het bord te rokeren en was die stelling aan het berekenen. Tot mijn afgrijzen keek ik op en realiseerde me dat de zwarten koning al gekasteeld was.) en begon met een moeilijke opening maar was in staat om mijn problemen als wit op te lossen en remise te maken.

Stein:We krijgen een Anti-Marshall met 8....Lb7. Dan komt 9 d4 ?! , zeer verrassend en voelde meteen dat het niet goed kon zijn, het paard op c6 is immers principieel zwakker als het paard op f3.. Maar ik moest redelijk diep de tactische verwikkelingen zien: immers: ik wou het paard van f6 op e4 krijgen na 11. e5 en dan komt 12. Dg4?! met toren en dame die mijn paard aanvallen en Lh6 dat een kwal dreigt te winnen! Maar na 12. Dg5 d5 13. Lh6 heb ik nog Lg5! 14.Lxg5 Dg5. met een extra pion en goede stelling. ( 15.Txe4 Dc1 !) . Maar er komt een nieuwe verassing: 13 Txe4 ?!, hij geeft een kwal om daarna de kwal terug te winnen. Fancy maar het leek me wat artificieel en de computer geeft ook na de afwikkeling toch een bijna gewonnen voordeel voor zwart, al had ik op zet 15 met de dame op f8 moeten terugpakken om e6 trukjes tegen te gaan, dan kan immers na e6 f5! en kan de pion niet doorgeschoven worden met schaak! (15... Dxf8 16. Pd2 Dc8! ) Na 15.. Lxf8 16. Pd2 is het plots allemaal niet zo duidelijk aangezien mijn d4 pion zwak is en hij actieve plannen heeft. De computer wil het loperpaar op het bord te houden maar na lang nadenken ging ik voor een 'bail out' plan door het paard er af slaan met mijn loper en een pion te offeren in ruil voor zijn paard omdat ik op zet 21. de sterke Td8 heb met volledige compensatie en het forceren van de Dame ruil. Alles gaat eraf en we komen in een Ongelijke Loper eindspel dat KNAL remise is. Daniel besluit hier nog 30!! zetten door te spelen terwijl het Super ziekelijk remiseachtig is. Zeer onbeleefd en onnodig, hij kon op niks meer hopen, Beetje een domper op de partij van Daniel , dit was niet nodig... Interessante partij alleszins..
12 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) - Cuvelier, Annelies (Analyses) 1.0 (1937)

1/2-1/2 Annelies:Op voorhand verwachtte ik al en partij met wel wat remisekansen. In minder dan een halfuur waren we bij het eindspel aangekomen. In het eindspel had Tom wel het actievere loperpaar, hij kon nog een plannetje proberen maken. Ikzelf hoefde niet aan plannen te denken met mijn inferieur loperpaar. Ik had nooit gedacht dat dit eindspel zo'n 3 uur zou gespeeld worden maar uiteindelijk toch goed voor mijn eerste half punt.

Verslagjes B-reeks

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 4.0 (1613) - Renkens, Stef (StefRenkens) 4.5 (1653)

0-1 Stef Renkens:Deze partij zal nooit ofte nimmer in mijn "best games of" komen (ofte beter "least pathetic games"). Enfin. D-pion opening, zoeken en tasten en draaien en keren. Tweemaal een remiseaanbod van mijn tegenstrever geweigerd, omdat ik dacht risicoloos op winst te kunnen spelen. Bij mijn tweede weigering blunder ik mijn toren de gevangenis in. Uiteindelijk werd er afgewikkeld naar een moeilijk eindspel met elk een toren en een boel pionnen, waarin ik langs afgronden ben gegaan. Zwaar afzien en toch een punt. Oef.

Pieter Henderyckx:Spannende partij voor beide kleuren! In het einde begon ik er terecht in te geloven.. doch niet hard genoeg om de punten te ritsen, was erg leuk spelen, hebben beiden vd strijd genoten...Dank aan de organisatie!
2 De Corte, Ronny (Carineke62) 4.0 (1746) - Dechamps, Guido (Toblakai) 4.0 (1802)

0-1 Guido Dechamps:Ik mocht mijn hollands nog eens boven halen. Ronny ruilde op een gegeven moment zijn centrum pion voor op c6. Wat me wel wat vrijheid gaf. Ik kwam een kwaliteit voor maar Paardjes zijn venijnige beestjes dus ik moest op mijn tellen passen. Toen de dames eraf gingen en we vier op een rij hadden hapte Ronny een pionnetje mee/ Maar daardoor kwam zijn Toren erg passief te staan en na nog en paar zetten stond die volledig buitenspel. Waarna de knol er plots helemaal alleen voorstond. Tegenover twee erg actieve Torens en een vrijpion met ambitie. He didn't make it....
3 Andriessen, Wouter(wouter007) 4.0 (1505) - Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 4.0 (0)

1-0 Wouter:Ik voelde me avontuurlijk en had even naar de openingen van Kobe gekeken, hij vaak laat vaak een voordeel toe in de Winawer van het Frans. Ik besloot dus voor e4 te gaan. Kobe ging echter voor een betere variant dus ik was na zet 5 al uit mijn theorie, gelukkig zijn de ideeën van het Frans niet nieuw voor mij en ik kon naar een dameloos middenspel gaan waar ik dan wel een dubbelpion had, maar ook een ruimtevoordeel, ontwikkelingsvoordeel en enkel witte lopers op het bord. Kobe kon enigszins aan een wurggreep ontsnappen, maar we gingen wel naar een eindspel met een goed paard tegen een (hele) slechte loper. Daarin slaagde ik er uiteindelijk in een zwakke pion te winnen in ruil voor het toelaten van een ongevaarlijke doorgebroken pion. Wanneer dan de laatste stukken van het bord gingen won ik relatief eenvoudig.

4 Marescaux, Bart (bm668) 3.5 (1659) - Motte Frederick (frederickmotte) 4.0 (0)

0-1 Frederick Motte:Italian game waar ik de laatste tijd iets meer op geoefend had. Na wat afwisselen van stukken leek het eerder op een gelijkspel af te stevenen tot ik met een vork materiaal kon winnen. Fijne partij!
5 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.5 (1315) - Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 3.5 (1810)

1/2-1/2 Christiaan Vanroose:We testen wat nieuwe openingen uit, maar ik beheers ze helaas nog niet, mijn jonge tegenstander daarentegen wel. In een Koningsindier geef ik ergens een pionnetje weg, wat niet zo erg blijkt achteraf, want ik krijg er een mooi paard voor in ruil op d4. Bij de afruil neem ik verkeerd en blijft mijn loper slecht. Dan naar keepermodus in het eindspel met pion minder en proberen te verhinderen dat er gescoord wordt. Dat lukt aardig en het bleef na een zetherhaling een gelijkspel. Goeie oefening was dit en intussen is de roest er terug wat uit.
6 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.5 (1528) - Geussens, Patrick (eeeeuwe) 3.0 (1554)

1-0
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 3.0 (1701) - Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423)

1-0 Jeroen Burms:Na (alweer) veel geknoei in mijn opening kwam ik in een volledig verloren stelling terecht: koning in het midden, stukken hebben geen ruimte, centrumpion verloren, .... . Wanneer Koenraad de genadeslag wou toedienen blunderde hij echter een stuk en kwamen we in een gelijkopgaand toreneindspel terecht, waarin ik een paard heb voor drie pionnen. Ik speelde het eindspel iets beter en kon zo toch nog een overwinning uit de brand slepen.

Jeroen Burms:

8 De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688) - De Wachter, Livia (livia_dewachter) 3.0 (1150)

1-0 Kevin De Winter:Moeilijke voorbereiding door de beperkte informatie die ik vond. Dan maar even gekeken naar wedstrijden van de papa, maar die speelt blijkbaar alles. Het werd uiteindelijk Caro Kann en die had ik wel eventjes bekeken en daar wilde ik de fantasy variant tegen testen. Het antwoord met g6 had ik nog niet kunnen bekijken, dus het werd zeer snel op eigen kracht denken. Ik kom vermoedelijk iets beter uit de opening met meer ruimte en het loperpaar, maar naarmate de partij vorderde verloor ik die voordelen en kreeg zwart het initiatief. Na een foutje van haar in een zeer ingewikkelde stelling kwam ik een kwaliteit voor en dit kon ik omzetten naar een gewonnen eindspel. Wel zeer sterk gespeeld en veel verbeterd sinds ik haar voor de coronaperiode zag spelen.
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 3.0 (1325) - Ponnet, Guy (hippon) 3.0 (1619)

1/2-1/2 Bert:Een Scandinavische verdediging waarin Guy afwijkt van de mainline met 4....d5 om dan in de "Anderssen counterattack" te belanden. Er zat flink wat vlees aan het openingsbot en zeker na mijn 9. Lb5+ en 10. 0-0 hangen er tactische complicaties in de lucht (waar ik op was voorbereid). Voor de rest van de partij blijft wit (lichtjes) in het voordeel maar mijn beste kans lag allicht in het middenspel waar ik beter gebruik had moeten maken van de geringere mobiliteit van de zwarte stukken. Guy kan zich reorganiseren en ruilt Torens af. Het eindspel wat dan volgt (Loperpaar voor wit tegen Loper en Paard) lijkt beiden niet echt te liggen, en er volgt remise wegens herhaling van de stelling.
10 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 3.0 (0) - Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)

1-0

11 Roman, Hugo (beibie) 2.5 (1709) - Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)

1-0 Rik Boudry:Ik was blij om na vele jaren meester Hugo nog eens te zien. Mooie partij maar ik was toch iets zwakker. Wel zeer leuk.
12 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 2.5 (1860) - Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593)

1-0 Sarah:Leuke partij die lang gelijk opging. De dames waren snel van het bord, maar de actie was daarmee niet verdwenen. Uiteindelijk kwam ik toch 3 pionnen voor, waarvan ik er één offerde om naar een toreneindspel te gaan. Na 64 zetten was verlies voor zwart onvermijdelijk en gaf mijn tegenstander er de brui aan.
14 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 2.5 (1641) - Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.5 (0)

0-1

15 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.5 (1313) - Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)

1-0
16 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) - Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294)

0-1 Veerle Ongenae:We speelden de Franse opening (advanced variation). Na de opening stond het ongeveer gelijk. De witte stukken hadden niet zoveel ruimte en Jonas speelde iets te passief en gaf mij de kans om mijn stukken actiever te plaatsen. Een van mijn paarden vond een outpost en na een schaakje met de loper, kon ik met een paardvork een loper winnen. Daarna stond de witte koning niet veilig meer en werd de zwarte dreiging steeds groter. Na het ruilen van een witte toren voor een paard en dreiging om een paard te verliezen, gaf Jonas op.

Jonas Gryson:Ik kom redelijk uit de opening tegen de french defense, maar de tweede keer verlies aan tempo is er te veel aan. Spartel dan nog even tegen, maar mijn tegenstandster speelde het mooi uit.
17 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239) - Kellens Bram (JarlAmbiorix) 2.0 (0)

0-1 Bram Kellens:Vanaf zet 1 was het spannend en we bewezen elkaars gelijke te zijn tot in het middenspel. Na een gemiste kans van wit en wat opportunisme van zwart kwam het ook neer op een min of meer gelijk eindspel. Hier kon zwart naar mijn bescheiden menig vooral dankzij een betere pion structuur de beslissende fout uit wit verleiden en zo na nog wat aangemodder en met een kloppend hart de patstelling te vermijden de overwinning behalen. Dank aan mijn tegenstander voor deze fijne partij!
20 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.5 (0) - Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327)

1-0
SwarLogo OKS 2 A reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: De Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 R5 Pari. R6
Stand na ronde 5
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Roos, Adrian (A3Roos) 4 11118 2312 4.0 2378 14.50 11.00 3
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3 12424 2323 4.0 2458 15.00 11.25 3
3 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 6 13668 2290 4.0 2370 14.00 10.00 3
4 Boudry, William (BabuFrik) 11 10816 2079 3.5 2287 13.00 7.25 3
5 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 5 25615 2295 3.5 2277 13.50 8.75 2
6 a (1,4) Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 15 30775 2061 3.5 2320 13.00 5.50 2
7 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 16 51811 2049 3.0 2212 15.00 8.00 2
8 a (5) Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 22 16900 1929 3.0 2110 13.50 5.75 2
9 N Demiddele, Kevin (schaakmadt) 21 21440 1934 3.0 2142 12.00 5.50 3
10 a (2,4) Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1 10391 2421 3.0 2237 11.00 4.00 2
11 Piceu, Tom (picev) 2 51861 2360 2.5 2212 14.00 5.00 2
12 Dechamps, Mark (markdechamps) 17 24414 2006 2.5 2003 13.50 5.75 2
13 a (1) Ghysels, Marc (Eurostar) 14 52701 2069 2.5 2026 12.00 3.00 2
14 Roos, David (ChessAdvisorDo) 9 11789 2139 2.5 2053 9.50 2.75 2
15 Stinis, Steven (Thulp) 7 6807 2214 2.0 2169 15.50 6.00 1
16 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 19 14068 1948 2.0 1980 13.00 4.00 1
17 Victor, Julian (ChessHarbour) 18 16868 1970 2.0 1974 11.00 4.00 2
18 Smekens, Ruben (Smekens) 12 15032 2076 2.0 1897 10.00 2.00 1
19 Musabayeva, Diana (musdiana) 24 16881 1859 2.0 1832 10.50 3.75 0
20 T.L (tommeketoch) 23 19720 1892 1.5 2014 14.50 3.00 1
21 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 8 51896 2143 1.5 1914 13.00 2.75 1
22 N Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 10 0 2126 1.5 1962 12.00 1.75 0
23 N De Witte, Stein (steindewitte) 25 13279 1823 1.5 1890 8.50 1.50 1
24 Cuvelier, Annelies (Analyses) 20 18465 1937 1.0 1229 9.50 0.00 0
25 N F Talon, Alain (atal1968) 13 22616 2075 0.0 1312 11.50 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 0.0 (2214) 1-0 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.5 (2421)
2 Piceu, Tom (picev) 0.0 (2360) 1-0 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
3 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 0.0 (2323)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 0.0 (2312) 1-0 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079)
5 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076) 0-1 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 0.0 (2295)
6 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 0.0 (2290) 1-0 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 0.0 (2049)
8 Dechamps, Mark (markdechamps) 0.0 (2006) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929)
9 T.L (tommeketoch) 0.0 (1892) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 0.0 (1948) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 0.0 (1823) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061) ½ Afwezig    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.5 (2126) ½ Afwezig    
  Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) ½-½ Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) 1-0 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) 0-1 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 1.0 (2061)
8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) 1-0 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) 1-0 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)
  Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859) 1 Bye    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.5 (2126) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 3.0 (2421) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.0 (2290) ½-½ De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.0 (2323)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.0 (2295) ½-½ Stinis, Steven (Thulp) 1.5 (2214)
3 Piceu, Tom (picev) 1.5 (2360) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 1.5 (2312) 1-0 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
5 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.0 (2061) ½-½ Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.0 (1929)
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948) ½-½ Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.5 (2049)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934) 0-1 Boudry, William (BabuFrik) 1.0 (2079)
8 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.0 (1859) ½-½ Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
9 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823) 0-1 Victor, Julian (ChessHarbour) 1.0 (1970)
10 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1.0 (2421) 1-0 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126)
11 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) ½-½ Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
12 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Roos, Adrian (A3Roos) 2.5 (2312) 1-0 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.5 (2323) ½-½ Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.5 (2295)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.5 (2290)
4 Boudry, William (BabuFrik) 2.0 (2079) 1-0 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
5 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.5 (2006) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970)
6 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.5 (1929) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948)
7 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 1.0 (2076) ½-½ De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
9 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) ½-½ T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934)
11 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.5 (2139)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 3.0 (2421) 0 Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 3.5 (2290) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 3.5 (2312)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.0 (2295) ½-½ Boudry, William (BabuFrik) 3.0 (2079)
3 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3.0 (2323)
4 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)
5 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 2.0 (1934) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)
6 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049)
7 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) 0-1 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421)
8 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) 0-1 Roos, David (ChessAdvisorDo) 1.5 (2139)
9 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859) ½-½ Smekens, Ruben (Smekens) 1.5 (2076)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948) ½-½ Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823) 0-1 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143)
  Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 1 Bye    
  Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929) ½ Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 6 (11/06/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 4.0 (2323) - Roos, Adrian (A3Roos) 4.0 (2312)
2 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 4.0 (2290) - Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.5 (2295)
3 Boudry, William (BabuFrik) 3.5 (2079) - Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 3.5 (2061)
4 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 3.0 (2421) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 3.0 (1934)
5 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 3.0 (2049) - Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 3.0 (1929)
6 Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006) - Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
7 Roos, David (ChessAdvisorDo) 2.5 (2139) - Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 2.0 (2076) - Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 2.0 (1948)
9 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) - Musabayeva, Diana (musdiana) 2.0 (1859)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 1.5 (2143) - Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
11 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.5 (2126) - De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823)
12 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) - Cuvelier, Annelies (Analyses) 1.0 (1937)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
SwarLogo OKS 2 B reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 R5 Pari. R6
Stand na ronde 5
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Renkens, Stef (StefRenkens) 11 53881 1653 4.5 1899 13.50 11.75 4
2 N De Corte, Ronny (Carineke62) 5 35980 1746 4.0 1671 18.00 14.00 3
3 Andriessen, Wouter(wouter007) 19 11732 1505 4.0 1811 16.50 12.50 3
4 N a (3) Dechamps, Guido (Toblakai) 3 24287 1802 4.0 1810 15.50 9.50 3
5 N Motte Frederick (frederickmotte) 39 0 0 4.0 1914 15.00 11.50 3
6 N Henderyckx, Pieter (UPieter) 14 3956 1613 4.0 1663 14.50 10.50 4
7 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 41 20531 0 4.0 1765 13.00 9.00 4
8 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2 5011 1810 3.5 1686 16.00 9.75 3
9 Marescaux, Bart (bm668) 10 11407 1659 3.5 1698 14.50 8.75 3
10 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 29 19723 1315 3.5 1504 13.50 7.75 3
11 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 17 14557 1528 3.5 1572 12.50 7.75 3
12 Ponnet, Guy (hippon) 13 21008 1619 3.0 1552 14.50 7.50 2
13 De Winter, Kevin (MrLee88) 8 42871 1688 3.0 1529 14.50 7.75 2
14 Burms, Jeroen (jburms_oks) 7 25399 1701 3.0 1467 14.50 7.00 3
15 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 24 6050 1423 3.0 1345 13.50 5.50 3
16 Talloen, Bert (Kopstuk) 28 15459 1325 3.0 1278 13.50 5.50 3
17 Musabayev, Maxim (musmax) 21 16932 1495 3.0 1395 13.00 6.75 2
18 Boudry, Rik (Boetje) 25 12928 1379 3.0 1475 12.50 6.75 2
19 N Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 42 0 0 3.0 1572 12.00 5.50 2
20 N Geussens, Patrick (eeeeuwe) 16 11266 1554 3.0 1480 10.50 4.50 3
21 N De Wachter, Livia (livia_dewachter) 37 17290 1150 3.0 1409 8.50 4.00 3
22 N Bernaert, Michael (Michaouta) 9 36811 1683 2.5 1360 14.50 6.25 2
23 Meert, Maarin (MaarinMeert) 35 19738 0 2.5 1325 13.50 5.00 2
24 Roman, Hugo (beibie) 6 29548 1709 2.5 1477 13.00 5.25 1
25 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 12 13464 1641 2.5 1387 12.50 4.00 2
26 Nolf, Francky (FranckyNolf) 15 24074 1593 2.5 1513 12.50 4.25 2
27 Vandevelde, Quinten (quintusia) 30 11093 1313 2.5 1374 12.50 4.25 2
28 N Piparsania Agastya (PsychoSocio) 38 0 0 2.5 1661 12.00 5.75 1
29 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1 42153 1860 2.5 1500 11.00 3.75 2
30 Ongenae, Veerle (vongenae) 33 16522 1294 2.0 1274 13.50 3.50 2
31 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 18 97528 1526 2.0 1283 13.00 4.50 2
32 Hanssens, Daan (DaanH) 34 19069 1239 2.0 1368 12.50 3.00 2
33 N Gryson Jonas (jgryson) 46 0 0 2.0 1260 11.00 2.00 2
34 N a (2) Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 48 0 0 2.0 900 10.50 2.25 1
35 N F Swinnen Nand (Nand1206) 49 0 0 2.0 1128 9.50 2.50 2
36 N Kellens Bram (JarlAmbiorix) 47 0 0 2.0 1201 8.50 1.50 1
37 F Declerck, Wesley (pawnpower564) 45 17910 0 1.5 1381 15.00 3.50 1
38 F Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 20 14655 1499 1.5 1234 14.00 3.00 1
39 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 40 19458 0 1.5 1130 13.50 3.25 0
40 N a (2) Verschuere Lucas (Bartmetdt) 44 0 0 1.5 1186 12.50 1.00 1
41 Beyen, Tom (MightyBob) 4 18880 1771 1.5 1273 11.00 1.25 1
42 N Fabrice Levêque (effel007) 50 0 0 1.5 1262 9.00 1.00 1
43 N Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 32 0 1308 1.0 1091 14.00 1.50 1
44 F Bruyneel, Anita (Anitoutska) 26 18155 1376 1.0 618 12.00 1.00 1
45 F Pattijn, Branco (Branco126p) 43 22625 0 1.0 1180 11.00 1.00 1
46 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 27 12978 1327 1.0 907 9.00 0.50 1
47 F Mouton, Tony (tonmouton) 23 17713 1457 1.0 947 9.50 2.00 0
48 N Vandendorpe Roger (Pendelaar) 31 0 1312 1.0 376 7.00 0.00 0
49 N F Merveille Maarten (martinlutherk) 36 0 1163 0.0 712 11.00 0.00 0
50 N F Sidar Ok (sidarok) 22 0 1482 0.0 350 10.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.0 (1860) ½-½ Marescaux, Bart (bm668) 0.0 (1659)
2 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.0 (1653) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.0 (1810)
3 Dechamps, Guido (Toblakai) 0.0 (1802) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641)
4 Ponnet, Guy (hippon) 0.0 (1619) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771)
5 De Corte, Ronny (Carineke62) 0.0 (1746) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613)
6 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.0 (1593) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 0.0 (1709)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 0.0 (1701) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554)
8 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528) 0-1 De Winter, Kevin (MrLee88) 0.0 (1688)
9 Bernaert, Michael (Michaouta) 0.0 (1683) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526)
10 Andriessen, Wouter(wouter007) 0.0 (1505) 1-0 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 0.0 (1495) 1-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 0.0 (1150) 1-0 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482)
13 Mouton, Tony (tonmouton) 0.0 (1457) ½-½ Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.0 (0)
14 Motte Frederick (frederickmotte) 0.0 (0) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423)
15 Boudry, Rik (Boetje) 0.0 (1379) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.0 (0)
16 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 0.0 (0) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 0.0 (0)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 0.0 (1325)
19 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 0.0 (1315) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.0 (0)
20 Declerck, Wesley (pawnpower564) 0.0 (0) 1ff-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
21 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Gryson Jonas (jgryson) 0.0 (0)
22 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 0-1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 0.0 (1308)
23 Ongenae, Veerle (vongenae) 0.0 (1294) 1-0 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.0 (0)
24 Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0) 0-1 Hanssens, Daan (DaanH) 0.0 (1239)
25 Meert, Maarin (MaarinMeert) 0.0 (1220) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) ½-½ Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) 0-1 Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) ½-½ Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)
11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)
12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)
16 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
20 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528)
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) 1-0 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) 0-1ff Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)
24 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
  Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 2.0 (0) ½ Afwezig    
  Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.0 (1746) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 2.0 (1505)
2 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 2.0 (1315)
3 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 2.0 (0)
4 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 0-1 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 1.5 (1810)
5 Musabayev, Maxim (musmax) 1.5 (1495) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 1.5 (1709)
6 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 1.5 (0) ½-½ De Winter, Kevin (MrLee88) 1.5 (1688)
7 Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 1.5 (1659)
8 Renkens, Stef (StefRenkens) 1.5 (1653) 1-0 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0)
9 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 1.5 (0)
10 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641)
11 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 1.0 (1613)
12 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 1.0 (1554) 1-0 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
13 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 1.0 (1528) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 1.0 (1526) 1-0 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
15 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) ½-½ Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.0 (1499)
16 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 1.0 (1423) 1-0 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
17 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860) 1-0 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0)
18 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593) 1-0 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.5 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
20 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) 0-1 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
21 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376) 1ff-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
22 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
23 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
24 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
  Dechamps, Guido (Toblakai) 4.0 (1802) ½ Afwezig    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802)
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.5 (1746)
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 2.5 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 2.5 (1653)
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 2.5 (1505) 1-0 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
6 Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 2.0 (1528)
7 De Winter, Kevin (MrLee88) 2.0 (1688) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
8 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 2.0 (1423)
9 Henderyckx, Pieter (UPieter) 2.0 (1613) 1-0 Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
10 Musabayev, Maxim (musmax) 2.0 (1495) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554)
11 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 1-0 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0)
12 Boudry, Rik (Boetje) 1.5 (1379) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
13 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) 0-1 Nolf, Francky (FranckyNolf) 1.5 (1593)
14 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) 0-1ff Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220)
15 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641) ½-½ Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.5 (0)
16 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771)
17 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) 0-1 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) 0-1 Vandevelde, Quinten (quintusia) 1.0 (1313)
19 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 1ff-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
20 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0) 0-1 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
21 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457) ½-½ Fabrice Levêque (effel007) 1.0 (0)
22 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) ½-½ Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0)
23 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
  Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 3.5 (1802) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 3.5 (1505)
2 Motte Frederick (frederickmotte) 3.5 (0) ½-½ De Corte, Ronny (Carineke62) 3.5 (1746)
3 Renkens, Stef (StefRenkens) 3.5 (1653) 1-0 De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688)
4 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 3.0 (1613)
5 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.0 (1528) ½-½ Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315)
6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) 1-0 Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)
7 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) 1-0 Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220)
8 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659)
9 Boudry, Rik (Boetje) 2.5 (1379) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 2.5 (1619)
10 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.0 (1313) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709)
11 Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
12 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0) ½-½ Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683)
13 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 2.0 (0)
15 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
16 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 2.0 (1150) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0)
17 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) 0-1 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.5 (1641)
18 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) 0-1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
19 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.0 (0)
20 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 1.0 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457)
21 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327) 0-1 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
22 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 1.0 (0) 1-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
  Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) Forfait    
  Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 6 (11/06/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 4.0 (1613) - Renkens, Stef (StefRenkens) 4.5 (1653)
2 De Corte, Ronny (Carineke62) 4.0 (1746) - Dechamps, Guido (Toblakai) 4.0 (1802)
3 Andriessen, Wouter(wouter007) 4.0 (1505) - Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 4.0 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 3.5 (1659) - Motte Frederick (frederickmotte) 4.0 (0)
5 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.5 (1315) - Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 3.5 (1810)
6 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.5 (1528) - Geussens, Patrick (eeeeuwe) 3.0 (1554)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 3.0 (1701) - Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423)
8 De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688) - De Wachter, Livia (livia_dewachter) 3.0 (1150)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 3.0 (1325) - Ponnet, Guy (hippon) 3.0 (1619)
10 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 3.0 (0) - Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)
11 Roman, Hugo (beibie) 2.5 (1709) - Boudry, Rik (Boetje) 3.0 (1379)
12 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 2.5 (1860) - Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593)
13 Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220) - Bernaert, Michael (Michaouta) 2.5 (1683)
14 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 2.5 (1641) - Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.5 (0)
15 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.5 (1313) - Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
16 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) - Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294)
17 Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239) - Kellens Bram (JarlAmbiorix) 2.0 (0)
18 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) - Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 2.0 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) - Beyen, Tom (MightyBob) 1.5 (1771)
20 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.5 (0) - Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327)
21 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) - Vandendorpe Roger (Pendelaar) 1.0 (1312)
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/06 15:16