Uitgestelde partijen

5 juni 11.00 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 3.5 (2290) - Roos, Adrian (A3Roos) 3.5 (2312)
tbd Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554) - Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239)
5 juni 19.30 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948) - Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126)
5 juni 19.30 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 2.0 (0)
5 juni 19.30 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) - Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.0 (0)

Verslagjes A reeks

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 3.5 (2290) - Roos, Adrian (A3Roos) 3.5 (2312)

1/2-1/2 Helmut Froeyman:Adrian vertelde mij na de partij dat Giri recent 12....h5 had aanbevolen tegen de Le2 variant van de Najdorf. Ik had het online ook al enkele keren recent in blitz ontmoet en wist dat het heel lastig is om er tegen te spelen. Deze partij bewijst dit ook maar Adrian kon niet weerstaan aan een pionoffer waarna de partij kantelde. Mijn aanval groeide maar in tijdnood met een grote keuze aan winstvarianten ging het mis. Ik hoorde de piep van lichess dat ik onder de minuut zat en liet prompt een toren hangen. Zelfs dan stond ik nog iets beter maar op increment spelend ging het snel bergaf. Ik zag de bui al hangen maar ik kreeg toch nog een halfje. Adrian vond niet de directe winst en koos uiteindelijk met eeuwig schaak dat er al voldoende drama in de partij was geweest.

2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.0 (2295) - Boudry, William (BabuFrik) 3.0 (2079)

1/2-1/2 Frederic:'s Middags had ik vol enthousiasme meegedaan aan een loopwedstrijd. Helemaal coronaproof, je loopt in groep maar apart adhv een app die je onderweg allerhande peptalk inlepelt. Viel dat wat tegen! Enthousiasme genoeg maar ik was nog niet halverwege en de motor was al opgeblazen. Dat zal me leren om te proberen een knappe loopster in te halen... De rest van de afstand moest het dan maar op beperkter tempo, stap voor stap, gelukkig vond ik toch nog een tweede adem. Uiteindelijk lukte het de finish te halen, uitgeput maar voldaan dat het toch gelukt was. Toch knaagde het wat dat mits wat betere voorbereiding er meer in zat! 's Avonds speelde ik vol enthousiasme de 5e ronde van het OKS. Helemaal coronaproof, je speelt in groep maar apart adhv een app, voor de peptalk moet je zelf zorgen. Viel dat wat tegen! Enthousiasme genoeg maar ik was de opening nog niet uit en moest de feiten al achterna hollen. Dat zal me leren om te proberen een verleidelijke pion op d6 te winnen... De rest van de partij moest het dan maar op beperkter tempo, zet voor zet, gelukkig vond ik toch nog een tweede adem. Uiteindelijk lukte het om remise te halen, uitgeput maar voldaan dat erger vermeden was. Toch knaagde het wat dat mits wat betere training er meer in zat!

William:Door een tactiekje kan ik de pion op h3 winnen, maar wit heeft zeker compensatie. In een chaotische stelling wikkelen we af naar een eindspel 2 torens + goed paard voor wit tegen toren + mindere loper voor zwart en elk 5 pionnen. In het eindspel zat er meer in voor Frederic, maar het was een moeilijk eindspel met minder tijd op de klok. Een spannende partij waar voor beiden wat meer in zat, een mooie remise.
3 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360) - De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3.0 (2323)

0-1 mathias:Weer van het bord gezet in de opening en geluk gehad naar het einde. Deze keer zelfs een vol punt (of in die stelling toch meer dan een half punt) cadeau gekregen. Het interessantste uit de analyse is dat de manier waarop ik een "stuk" blunderde in de opening eigenlijk niet de beste was voor wit. De zet die ik verwachtte (d5) was volgens stockfish een pak sterker. Daarna nog eens mis gerekend (ipv 18...b5? had ik wel de variant 18...Tc8 19.Txe6 b5 20.Dd5 gezien, maar niet gezien dat na 20...Lxc6 21.Txc6 Dxd5 22.Pxd5 Txc6 de toren de loper dekt). Op dat moment wilde ik eigenlijk opgeven, maar het was kiezen tussen nog wat zetten doen of Twilight kijken, dus ik verdedigde nog taai. Het was door de sterke toren op b3 niet simpel om vooruitgang te boeken met wit, en het was weer een stelling waar ik wel slecht of verloren sta, maar veel makkelijker en sneller kon spelen (en intussen nog Twilight kon volgen...). Tom blunderde plots een vol stuk: uiteraard had hij Txf3 wel gezien, maar omdat het al een hele tijd een thema was om de kwaliteit te offeren om dan op f3 een pion te nemen en schaakjes te dreigen, was het makkelijk om de schaak op g5 te missen. Geluk.

Tom:Het moet zo'n kwart-eeuw geleden zijn dat we nog eens tegen elkaar speelden. Leuke partij waarin nog eens goed kon gerekend worden. Matthias hield het goed spannend door te kiezen voor wat compensatie tegen 2 pionnen. Het loonde wat plots overzag ik een simpele combinatie.
4 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) - Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)

1-0 Eurostar (Marc Ghysels):Een vaak en jammer genoeg reeds meerdere jaren voorkomend probleem bij mij (en nu nog acuter door mijn huidig Corona herstel), namelijk een lange partij die ik heel degelijk aanpak, secuur vanuit een moeilijke opening waar ik tegen zijn solide Engels trachtte wat dynamiek te hebben en langzaam aan zelfs een klein voordeeltje begin te verkrijgen om dan plots met een complete energiedip en totale blackout te zitten en niets meer zag waardoor alles uiteindelijk vergooid werd. Een zuur alweer onnodig verlies. Als kers op de taart op het eind nog een mouse slip (Kf4 ipv gewenste e4) en mijn take back verzoek dat hij niet aanvaardde maakte het nog zuurder. Bovendien ontdekte ik slechts net voor de partij dat ik niet wit maar zwart had (de gewijzigde paring onterecht fout geïnterpreteerd in mijn hoofd). Mijn zwarte paard ontpopte zich van held op het veld tot de antiheld. Jammer dat na de partij we een klankprobleem hadden.
5 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 2.0 (1934) - Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)

1-0 Kevin:Een partij waarin alles uitzonderlijk volgens plan verliep voor mij. Dat kan blijkbaar ook. Ik kwam goed uit de opening terwijl Mark moeilijk tegenspel vond en weinig ruimte had. Ik kon rustig mijn stelling verbeteren zonder dat zwart veel kon doen. Mark probeerde uiteindelijk toch iets dat tot pionverlies leidde. Daarna kon ik geforceerd de pion teruggeven in een variant die mij er gevoelsmatig heel gevaarlijk uitzag voor zwart. De computer was het niet helemaal eens met hoe ik het daarna uitspeelde maar al blitzend vond Mark ook niet de beste verdediging en was het toch afgelopen. Met 3 punten is mijn tornooi alvast geslaagd. Waarschijnlijk ga ik hierna nog stevig klappen krijgen :) En bedankt aan mijn tegenstander om dit hele gebeuren mogelijk te maken. Sorry dat ik dit 'beloon' met een frustrerend partijtje maar mijn stijl is nu eenmaal niet echt 'fire on board'...

Mark:Kevin speelde een hele goede partij en ik kwam niet uit mijn openingsexperiment. Ruimte te kort en geen plan kunnen maken. Ik had de verlossende zet f5 nochtans gezien en uitgerekend maar dacht dat ik in de platte stelling die eruit kwam een pion achter stond. Jammer. Anyway, de beste heeft gewonnen vanavond.
6 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214) - Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049)

0-1 Kurt Piceu:De partij werd vrij snel afgewikkeld richting eindspel waarin wit een plus had. Wit speelde het goed en vergrootte zijn voordeel tot beslissend voordeel. Helaas voor wit miste hij de correcte voortzetting en zwart werd plots dodelijk actief. Op enkele zetten werd de situatie omgedraaid en kon zwart triomferen. Het is voor mij wel de rode draad in dit toernooi: slecht tot verloren staan, maar dan toch de laatste kans grijpen. Ik weet niet of ik daar content over moet zijn of niet.

7 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) - Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421)

0-1
8 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) - Roos, David (ChessAdvisorDo) 1.5 (2139)

0-1 David Roos:Volledig onterecht gewonnen. Tom speelde een heel sterke partij waar ik nergens in de partij echte kansen had. Het eindspel begon uiteindelijk wat af te vlakken en na wat extra tijddruk, slaagde ik er toch om om de enige winst variant te vinden in héél mijn partij... :-). Knap gespeeld, Tom!
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948) - Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126)

1/2-1/2 Daniel Wiebe:Een gek spel. Ik heb de opening verkeerd gespeeld om in een verloren positie te landen. Maar heb mezelf op het einde kunnen redden met een tekenval.

11 De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823) - Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143)

0-1 Steven Beuselinck:Mijn laatste wapenfeit als 49-jarige. Na enkele zetten kwamen we al direct op onbekend terrein. 4.c3 was blijkbaar een idee uit een interessant boekje, maar ik had het gevoel dat zwart mooi uit de opening kwam. Na de terugtrekking 7...Pf6 opteert zwart voor een compacte stelling, druk op d5 én wordt het witte paard op a3 voorlopig het droomveld c4 ontzegd. Stein kiest voor tactische ideeën en de stelling wordt heel erg tweesnijdend. 13...h6 verzwakte de witte velden, maar was een poging om wit te forceren iets met het paard op g5 te doen: naar h3, f3 of e4. 14. h4 maakte de stelling wel extreem rommelig. In een complexe stelling begon de tijd begon voor allebei wel heel erg te dringen. Maar na 16...c4! was het zwart die tactisch het heft in handen nam. Wit verloor materiaal en nadat de dames er geforceerd af gingen, was de zwarte winst nog maar een formaliteit. Dat het nog eens deugd deed verdomme. Merci voor de leuke partij en het open vizier Stein!

Verslagjes B reeks

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 3.5 (1802) - Andriessen, Wouter(wouter007) 3.5 (1505)

1/2-1/2 Guido Dechamps:Leuke partij met ups en downs. Wanneer wouter me e5 liet spelen was ik optimistisch over mijn stelling. Ook al gingen tegen zet 16 heel wat stukken eraf, ik dacht dat mijn ontwikkelingsvoordeel wel ging opleveren. Dan veel te lang gerekend om Pg5 te laten werken om uiteindelijk toch maar Tc1 genoegen te nemen. Waarna ik mijn aspiraties voor een koningsaanval opborg en maar op de zwakke d7 pion begon te spelen. td6 had waarschijnlijk vroeger gespeeld moeten worden, maar Wouter liet f6 even uit. In tijdsnood was mijn g3 waarschijnlijk een blunder en ik zag t snel bergaf gaan. Maar na Wouter zijn Lg5 kon ik zijn dame en loper buitenspel zetten en mijn Paardje op d4 was heer en meester over de witte velden. Met nog maar twee minuten op de klok speelde de rest zichzelf, ik dacht kat in t bakkie. Pionnekes oppikken, dan nog en loper meepikken... Maar het late uur speelde parten en ik had plots een brainfart waardoor ik vergat dat ik dan een stuk voorstond, dus ik wou het nog wat uitmelken. En nadat ik op zet 38 Dd7 speelde moest ik al mijn poker kunsten boven halen om me beste poker face op te zetten. Wouter kroop echter in zijn tank en vond de eeuwige schaak. Correcte uitslag denk ik, wat jammer dat ik mijn tijd gespendeerd heb aan tactische zaken die dan niet werkten (denk ik, no engine check yet). Ik had graag wat meer tijd gehad voor het gemanoeuvreer. Maar daar heb ik nu heel het weekend voor :-)

Wouter:Guido speelde een Smith-Morrra als wit en kreeg een zwak veld op d6 in ruil voor de pion. In tijdsnood blunderde hij en ik kon uitbreken en actievere stukken krijgen die de zwakke witte velden rond zijn koning wilden controleren. Ik zag het echter iets te rooskleurig in en een combinatie van optimisme en vermoeidheid leidde tot slecht spel, waarna ik uiteindelijk een stuk weggaf en volledig verloren stond. Guido besliste echter om voor een mataanval te gaan, wat mij toeliet om een toren te offeren voor eeuwig schaak.
2 Motte Frederick (frederickmotte) 3.5 (0) - De Corte, Ronny (Carineke62) 3.5 (1746)

1/2-1/2
3 Renkens, Stef (StefRenkens) 3.5 (1653) - De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688)

1-0 Stef Renkens:Schliemann. Boem pats. Afgelopen op zet elf.

Kevin De Winter:Ik vond enkel partijen met de Spaanse opening en dan had ik me verdiept in de Schliemann. Ik had geen partijen gevonden waarbij hij Schliemann tegen kreeg, enkel een partij waar hij d3 speelde tegen het Lets gambiet. Dus ging ik ervan uit dat hij ook d3 zou spelen tegen Schliemann, maar helaas werd het Pc3. Op zet 6 maakte ik al een eerste fout die mijn ontwikkeling remde, maar op zet 10 was het al gedaan met een dameblunder. Ik zette nog mijn pokerface op, maar mijn tegenstander bleef koel en had de winnende zet gezien. Jammer van de korte partij, maar proficiat aan mijn tegenstander
4 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) - Henderyckx, Pieter (UPieter) 3.0 (1613)

0-1
5 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.0 (1528) - Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315)

1/2-1/2
6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) - Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)

1-0

7 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) - Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220)

1-0

Christiaan Vanroose:Meerin speelde zijn opening goed, maar moest toch even de rol lossen toen een witte toren op de H lijn arriveerde. Hij koos niet de beste verdediging en kreeg een mataanval van jewelste rond zijn oren. Maar voor een tienjarige reeds een heel goede concentratie, al echt schaakinzicht. Chapeau, want op die leeftijd kon ik zelfs nog niet schaken. Doe zo voort, Meerin en succes verder.
8 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593) - Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659)

0-1

9 Boudry, Rik (Boetje) 2.5 (1379) - Ponnet, Guy (hippon) 2.5 (1619)

1/2-1/2 Rik Boudry:Goeie spannende scandinavische partij met veel pit. Helaas het eindspel niet afgemaakt met een remise tot gevolg. Toch content.
11 Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294) - Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)

0-1 Jeroen Burms:Veerle kwam uit de opening met een IQP, maar speelde in het vervolg van de partij iets te passief, waardoor ik de druk op de zwakke pion kon opvoeren. Mijn actievere stukken lieten mij toe om een onnauwkeurigheid af te straffen, met materiaalwinst tot gevolg.
12 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0) - Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683)

1/2-1/2

14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 2.0 (0)

0-1 Jacques Mahieu:Mouse slip op zet 13 en Dame foetsie (drag and drop ... drop te vroeg gelost Dame moest op d4 komen natuurlijk). Opgave was het verstandigst.
15 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) - Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)

0-1

Bert:Ik speelde KID tegen de London system opening van Jonas. Met een verloren tempo en pion aan de witte zijde, komt zwart beter uit de opening. Ik dien enigszins op te passen dat ik mijn Dame niet zelf klem zet, maar dan ziet wit een onverdedigd stuk over het hoofd, en is de partij technisch gespeeld. Als de schaakclubs terug open gaan, zal Jonas ongetwijfeld nog mooie vorderingen maken.
16 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 2.0 (1150) - Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0)

1-0 mathias:Lucas kwam onder druk in de opening, maar loste de problemen op na enkel foutjes van Livia. Daarna schommelde de evaluatie nog wel, maar had zwart toch altijd het initiatief. Hij leek een goed gespeelde partij te gaan afronden, toen hij ... plots opgaf. Waarschijnlijk niet gezien dat het paard uit de penning kon stappen en tegelijk de toren kon dekken? Gelukje voor Livia.
17 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) - Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.5 (1641)

0-1
18 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) - Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)

0-1 Sarah:Ik had iets te snel gespeeld in een opening die ik niet kende, waardoor mijn tegenstandster een sterk centrum leek te krijgen. Met een tijdelijk stukoffer kon ik toch haar centrumpion slaan, en daarna ging het snel.
20 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 1.0 (0) - Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457)

1-0
21 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327) - Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)

0-1
A-reeks
SwarLogo OKS 2 A reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: De Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 Pari. R5
Stand na ronde 4
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Roos, Adrian (A3Roos) 4 11118 2312 3.5 2422 9.00 8.00 3
2 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 6 13668 2290 3.5 2407 7.50 6.00 3
3 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3 12424 2323 3.0 2376 10.50 7.25 2
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 5 25615 2295 3.0 2333 8.00 5.50 2
5 Boudry, William (BabuFrik) 11 10816 2079 3.0 2292 7.50 4.00 3
6 Dechamps, Mark (markdechamps) 17 24414 2006 2.5 2107 8.50 5.00 2
7 Piceu, Tom (picev) 2 51861 2360 2.5 2272 8.50 4.00 2
8 A (5) Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 22 16900 1929 2.5 2110 8.00 4.25 2
9 a (1,4) Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 15 30775 2061 2.5 2229 8.00 1.75 1
10 a (1) Ghysels, Marc (Eurostar) 14 52701 2069 2.5 2131 7.50 2.50 2
11 Stinis, Steven (Thulp) 7 6807 2214 2.0 2289 10.50 4.75 1
12 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 16 51811 2049 2.0 2121 10.50 4.50 1
13 a (2,4) Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1 10391 2421 2.0 2170 7.50 1.50 1
14 Victor, Julian (ChessHarbour) 18 16868 1970 2.0 1965 7.00 3.00 2
15 N Demiddele, Kevin (schaakmadt) 21 21440 1934 2.0 2087 6.50 1.50 2
16 T.L (tommeketoch) 23 19720 1892 1.5 2075 10.50 2.75 1
17 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 19 14068 1948 1.5 1938 8.50 2.00 1
18 Musabayeva, Diana (musdiana) 24 16881 1859 1.5 1724 7.50 2.25 0
19 Smekens, Ruben (Smekens) 12 15032 2076 1.5 1901 7.00 0.75 1
20 N De Witte, Stein (steindewitte) 25 13279 1823 1.5 1918 6.00 0.75 1
21 Roos, David (ChessAdvisorDo) 9 11789 2139 1.5 1998 5.50 0.25 1
22 N Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 10 0 2126 1.0 1964 8.00 0.75 0
23 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 8 51896 2143 0.5 1788 8.50 0.75 0
24 N F Talon, Alain (atal1968) 13 22616 2075 0.0 1312 8.00 0.00 0
25 Cuvelier, Annelies (Analyses) 20 18465 1937 0.0 1229 7.50 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 0.0 (2214) 1-0 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.5 (2421)
2 Piceu, Tom (picev) 0.0 (2360) 1-0 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
3 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 0.0 (2323)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 0.0 (2312) 1-0 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079)
5 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076) 0-1 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 0.0 (2295)
6 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 0.0 (2290) 1-0 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 0.0 (2049)
8 Dechamps, Mark (markdechamps) 0.0 (2006) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929)
9 T.L (tommeketoch) 0.0 (1892) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 0.0 (1948) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 0.0 (1823) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) ½ Afwezig    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126) ½ Afwezig    
  Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) ½-½ Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) 1-0 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) 0-1 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 1.0 (2061)
8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) 1-0 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) 1-0 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)
  Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859) 1 Bye    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.0 (2290) ½-½ De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.0 (2323)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.0 (2295) ½-½ Stinis, Steven (Thulp) 1.5 (2214)
3 Piceu, Tom (picev) 1.5 (2360) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 1.5 (2312) 1-0 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
5 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.0 (2061) ½-½ Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.0 (1929)
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948) ½-½ Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.5 (2049)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934) 0-1 Boudry, William (BabuFrik) 1.0 (2079)
8 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.0 (1859) ½-½ Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
9 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823) 0-1 Victor, Julian (ChessHarbour) 1.0 (1970)
10 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1.0 (2421) 1-0 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126)
11 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) ½-½ Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
12 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Roos, Adrian (A3Roos) 2.5 (2312) 1-0 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.5 (2323) ½-½ Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.5 (2295)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.5 (2290)
4 Boudry, William (BabuFrik) 2.0 (2079) 1-0 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
5 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.5 (2006) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970)
6 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.5 (1929) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948)
7 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 1.0 (2076) ½-½ De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
9 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) ½-½ T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934)
11 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.5 (2139)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421) 0 Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 3.5 (2290) - Roos, Adrian (A3Roos) 3.5 (2312)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 3.0 (2295) - Boudry, William (BabuFrik) 3.0 (2079)
3 Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360) - De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3.0 (2323)
4 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.5 (2061) - Ghysels, Marc (Eurostar) 2.5 (2069)
5 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 2.0 (1934) - Dechamps, Mark (markdechamps) 2.5 (2006)
6 Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214) - Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049)
7 Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970) - Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 2.0 (2421)
8 T.L (tommeketoch) 1.5 (1892) - Roos, David (ChessAdvisorDo) 1.5 (2139)
9 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859) - Smekens, Ruben (Smekens) 1.5 (2076)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948) - Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 1.0 (2126)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 1.5 (1823) - Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143)
  Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 1 Bye    
  Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 2.5 (1929) ½ Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina

B-reeks

SwarLogo OKS 2 B reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 R4 Pari. R5
Stand na ronde 4
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 N De Corte, Ronny (Carineke62) 5 35980 1746 3.5 1775 11.50 9.75 3
2 Andriessen, Wouter(wouter007) 19 11732 1505 3.5 1835 9.50 7.75 3
3 N a (3) Dechamps, Guido (Toblakai) 3 24287 1802 3.5 2282 9.50 6.00 3
4 N Motte Frederick (frederickmotte) 39 0 0 3.5 1978 9.00 7.75 3
5 Renkens, Stef (StefRenkens) 11 53881 1653 3.5 1816 7.50 6.25 3
6 N Henderyckx, Pieter (UPieter) 14 3956 1613 3.0 1616 9.50 6.00 3
7 De Winter, Kevin (MrLee88) 8 42871 1688 3.0 1601 9.00 7.00 2
8 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 29 19723 1315 3.0 1505 8.50 5.00 3
9 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 17 14557 1528 3.0 1643 8.00 5.00 3
10 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 41 20531 0 3.0 1726 8.00 4.50 3
11 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 24 6050 1423 3.0 1381 7.50 4.00 3
12 Musabayev, Maxim (musmax) 21 16932 1495 3.0 1573 6.50 4.75 2
13 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2 5011 1810 2.5 1656 12.00 6.75 2
14 Marescaux, Bart (bm668) 10 11407 1659 2.5 1625 9.50 5.25 2
15 Ponnet, Guy (hippon) 13 21008 1619 2.5 1592 9.00 4.75 2
16 Meert, Maarin (MaarinMeert) 35 19738 0 2.5 1353 8.50 4.50 2
17 Nolf, Francky (FranckyNolf) 15 24074 1593 2.5 1563 7.00 3.50 2
18 Boudry, Rik (Boetje) 25 12928 1379 2.5 1436 6.00 3.00 2
19 Burms, Jeroen (jburms_oks) 7 25399 1701 2.0 1419 10.50 4.00 2
20 N Bernaert, Michael (Michaouta) 9 36811 1683 2.0 1379 10.00 4.00 2
21 Roman, Hugo (beibie) 6 29548 1709 2.0 1518 9.50 3.75 1
22 Talloen, Bert (Kopstuk) 28 15459 1325 2.0 1276 8.50 2.50 2
23 N Piparsania Agastya (PsychoSocio) 38 0 0 2.0 1656 8.00 3.50 1
24 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 18 97528 1526 2.0 1412 8.00 3.00 2
25 N Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 42 0 0 2.0 1493 8.00 2.75 1
26 N Geussens, Patrick (eeeeuwe) 16 11266 1554 2.0 1451 7.00 2.00 2
27 Vandevelde, Quinten (quintusia) 30 11093 1313 2.0 1263 7.00 1.50 2
28 Ongenae, Veerle (vongenae) 33 16522 1294 2.0 1259 7.00 1.50 2
29 Hanssens, Daan (DaanH) 34 19069 1239 2.0 1411 6.50 1.50 2
30 N De Wachter, Livia (livia_dewachter) 37 17290 1150 2.0 1484 6.00 2.00 2
31 N Gryson Jonas (jgryson) 46 0 0 2.0 1371 5.50 1.00 2
32 F Declerck, Wesley (pawnpower564) 45 17910 0 1.5 1381 10.50 3.00 1
33 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1 42153 1860 1.5 1415 8.50 2.75 1
34 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 12 13464 1641 1.5 1329 8.50 2.00 1
35 F Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 20 14655 1499 1.5 1234 8.50 1.50 1
36 N a (2) Verschuere Lucas (Bartmetdt) 44 0 0 1.5 1330 8.50 1.00 1
37 N Fabrice Levêque (effel007) 50 0 0 1.5 1258 6.00 0.50 1
38 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 40 19458 0 1.0 963 9.50 1.75 0
39 N Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 32 0 1308 1.0 1285 9.00 0.50 1
40 Beyen, Tom (MightyBob) 4 18880 1771 1.0 1241 8.50 0.50 1
41 N Swinnen Nand (Nand1206) 49 0 0 1.0 519 8.00 1.00 1
42 F Pattijn, Branco (Branco126p) 43 22625 0 1.0 1180 7.50 1.00 1
43 N a (2) Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 48 0 0 1.0 607 7.50 0.50 0
44 Mouton, Tony (tonmouton) 23 17713 1457 1.0 1027 7.00 1.75 0
45 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 26 18155 1376 1.0 499 6.50 0.50 1
46 N Kellens Bram (JarlAmbiorix) 47 0 0 1.0 573 6.00 0.00 0
47 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 27 12978 1327 1.0 1009 4.50 0.00 1
48 N F Merveille Maarten (martinlutherk) 36 0 1163 0.0 712 8.50 0.00 0
49 N F Sidar Ok (sidarok) 22 0 1482 0.0 350 6.50 0.00 0
50 N Vandendorpe Roger (Pendelaar) 31 0 1312 0.0 376 6.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.0 (1860) ½-½ Marescaux, Bart (bm668) 0.0 (1659)
2 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.0 (1653) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.0 (1810)
3 Dechamps, Guido (Toblakai) 0.0 (1802) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641)
4 Ponnet, Guy (hippon) 0.0 (1619) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771)
5 De Corte, Ronny (Carineke62) 0.0 (1746) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613)
6 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.0 (1593) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 0.0 (1709)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 0.0 (1701) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554)
8 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528) 0-1 De Winter, Kevin (MrLee88) 0.0 (1688)
9 Bernaert, Michael (Michaouta) 0.0 (1683) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526)
10 Andriessen, Wouter(wouter007) 0.0 (1505) 1-0 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 0.0 (1495) 1-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 0.0 (1150) 1-0 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482)
13 Mouton, Tony (tonmouton) 0.0 (1457) ½-½ Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.0 (0)
14 Motte Frederick (frederickmotte) 0.0 (0) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423)
15 Boudry, Rik (Boetje) 0.0 (1379) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.0 (0)
16 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 0.0 (0) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 0.0 (0)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 0.0 (1325)
19 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 0.0 (1315) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.0 (0)
20 Declerck, Wesley (pawnpower564) 0.0 (0) 1ff-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
21 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Gryson Jonas (jgryson) 0.0 (0)
22 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 0-1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 0.0 (1308)
23 Ongenae, Veerle (vongenae) 0.0 (1294) 1-0 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.0 (0)
24 Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0) 0-1 Hanssens, Daan (DaanH) 0.0 (1239)
25 Meert, Maarin (MaarinMeert) 0.0 (1220) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) ½-½ Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) 0-1 Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) ½-½ Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)
11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)
12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)
16 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
20 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528)
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) 1-0 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) 0-1ff Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)
24 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
  Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 1.0 (0) ½ Afwezig    
  Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.0 (1746) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 2.0 (1505)
2 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 2.0 (1315)
3 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 2.0 (0)
4 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 0-1 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 1.5 (1810)
5 Musabayev, Maxim (musmax) 1.5 (1495) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 1.5 (1709)
6 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 1.5 (0) ½-½ De Winter, Kevin (MrLee88) 1.5 (1688)
7 Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 1.5 (1659)
8 Renkens, Stef (StefRenkens) 1.5 (1653) 1-0 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0)
9 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 1.5 (0)
10 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641)
11 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 1.0 (1613)
12 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 1.0 (1554) 1-0 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
13 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 1.0 (1528) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 1.0 (1526) 1-0 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
15 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) ½-½ Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.0 (1499)
16 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 1.0 (1423) 1-0 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
17 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860) 1-0 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0)
18 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593) 1-0 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.5 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
20 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) 0-1 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
21 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376) 1ff-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
22 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
23 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
24 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
  Dechamps, Guido (Toblakai) 3.5 (1802) ½ Afwezig    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802)
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.5 (1746)
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 2.5 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 2.5 (1653)
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 2.5 (1505) 1-0 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
6 Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 2.0 (1528)
7 De Winter, Kevin (MrLee88) 2.0 (1688) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
8 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 2.0 (1423)
9 Henderyckx, Pieter (UPieter) 2.0 (1613) 1-0 Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
10 Musabayev, Maxim (musmax) 2.0 (1495) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554)
11 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 1-0 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0)
12 Boudry, Rik (Boetje) 1.5 (1379) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
13 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) 0-1 Nolf, Francky (FranckyNolf) 1.5 (1593)
14 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) 0-1ff Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220)
15 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641) ½-½ Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.5 (0)
16 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771)
17 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) 0-1 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) 0-1 Vandevelde, Quinten (quintusia) 1.0 (1313)
19 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 1ff-0 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
20 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0) 0-1 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
21 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457) ½-½ Fabrice Levêque (effel007) 1.0 (0)
22 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) ½-½ Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0)
23 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
  Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 5 (04/06/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dechamps, Guido (Toblakai) 3.5 (1802) - Andriessen, Wouter(wouter007) 3.5 (1505)
2 Motte Frederick (frederickmotte) 3.5 (0) - De Corte, Ronny (Carineke62) 3.5 (1746)
3 Renkens, Stef (StefRenkens) 3.5 (1653) - De Winter, Kevin (MrLee88) 3.0 (1688)
4 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 3.0 (1423) - Henderyckx, Pieter (UPieter) 3.0 (1613)
5 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 3.0 (1528) - Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315)
6 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) - Musabayev, Maxim (musmax) 3.0 (1495)
7 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) - Meert, Maarin (MaarinMeert) 2.5 (1220)
8 Nolf, Francky (FranckyNolf) 2.5 (1593) - Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659)
9 Boudry, Rik (Boetje) 2.5 (1379) - Ponnet, Guy (hippon) 2.5 (1619)
10 Vandevelde, Quinten (quintusia) 2.0 (1313) - Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709)
11 Ongenae, Veerle (vongenae) 2.0 (1294) - Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
12 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0) - Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683)
13 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554) - Hanssens, Daan (DaanH) 2.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 2.0 (0)
15 Gryson Jonas (jgryson) 2.0 (0) - Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
16 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 2.0 (1150) - Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0)
17 Fabrice Levêque (effel007) 1.5 (0) - Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.5 (1641)
18 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) - Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
19 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) - Vereycken, Joppe (Joppe1985) 1.0 (0)
20 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 1.0 (0) - Mouton, Tony (tonmouton) 1.0 (1457)
21 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 1.0 (1327) - Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
22 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 1.0 (0) - Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
  Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 1 Bye    
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/06 15:16