HOME| RONDE 1| RONDE 2| RONDE 3| RONDE 4| RONDE 5| RONDE 6| RONDE 7

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Roos, Adrian (A3Roos) 2.5 (2312) - Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)

1-0 Adrian:Na een intense strijd op de damevleugel kiest Tom voor een afwikkeling naar T + p vs L & P. Hierdoor ontstaat een boeiend eindspel waarin het alle kanten kon opgaan. Na een misrekening van zwart kon ik meteen profiteren door een mataanval op de koning met mijn 2 torens.

Tom:De Czech Benoni durf ik wel eens in blitz te spelen maar eigenlijk speel ik dat nooit. Onder het motto "veel variëren" (Lees je allemaal mee? Voorbereiden tegen mij heeft geen zin meer want ik speel toch vanalles. Dank voor de medewerking :-) ) heb ik deze geprobeerd en het ging eigenlijk wel OK. Het nadeel van die opening is dat je met zwart wel als eerste een paar problemen moet oplossen maar dat ging eigenlijk wel OK en ik kreeg het witte initiatief op de damevleugel gedoofd met he nodige rekenwerk. De druk kwam bij wit te liggen en Adrian vond op zet 20 de enige zet die zijn stelling rechthield, het was nochtans niet voor de hand liggend. Ik zette scherp verder (wat moet je anders op vrijdagavond?) maar dat werkte tegen me. Met minder tijd op de klok miste ik een matmotief en moest ik de vlag strijken. Tevreden met de goede training en op naar de volgende.
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.5 (2323) - Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.5 (2295)

1/2-1/2 Frederic:De opening was scherper dan de zetten. Van die zetten was de engine overigens meer overtuigd dan wijzelf. Ondanks de goeie bedoelingen verliep de partij een beetje als een ballon die maar niet opgeblazen raakte. We laveerden handig rond de chaotische variantjes heen om vol enthousiasme in de eerst mogelijke zetherhaling te duiken. Champagne-schaak houden we voor de volgende keer!

Mathias:Mijn strategie vandaag was een voorbereiding bluffen en hopen dat Frederic zou afwijken. Maar de bluf werkte niet en zo kwam ik in een variant die wel ok is voor wit, maar die Frederic veel beter kende. Ik week als eerste af, en dacht heel slecht te komen, maar de lichess engine vond het nog ok blijkbaar. Daarna eigenlijk 1 onnauwkeurigheid en remise waar ik wel blij mee was. Was wel tof...
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049) - Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.5 (2290)

0-1 Helmut Froeyman:Ik had een heel interessant nieuwtje voorbereid op de openingsvariant die Kurt speelde en kreeg hierdoor heel snel winnend voordeel. Echter de afwerking/ techniek was er vandaag niet. Uiteindelijk kon ik de winst pas forceren toen Kurt niet aan de verleiding van een kwaliteitsoffer kon weerstaan.

Kurt Piceu:Er kan maar één de beste zijn. En dit was ikzelf duidelijk niet. Het was een complexe partij waarin Helmut een kwal offerde om de witte koning in het open veld te krijgen waar hij bestookt kan worden met schaakgevende lopers, toren en dame. Ik probeerde nog tegen te spartelen, maar tevergeefs. Een mooi mat was Helmuts beloning.
4 Boudry, William (BabuFrik) 2.0 (2079) - Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)

1-0 Steven:Een mooie partij van William, hij strafte mijn passieve opening gepast af.

William Boudry:Ik kwam goed uit de opening, Steven stond iets te passief. Na de ruil op f4 waardoor de dame naar h6 moet speelt het heel vlot voor mij, en kon ik de druk blijven opvoeren. Na exd5 van zwart was de partij uit denk ik.
5 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.5 (2006) - Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970)

1-0 Julian Victor:Mark ging voor een heel scherpe variant. Ik verdedigde echter goed en zijn aanval werd geneutraliseerd. Ik had een goed plan: de dames ruilen, te zorgen dat mijn koning veilig is, daarna ging ik mijn f-pion doorschuiven en proberen hem te ruilen voor de h-pion waardoor ik twee vrijpionnen ging krijgen. Maar mijn uitvoering was niet goed en ik blunderde. Jammer, maar proficiat Mark!

Mark:Ik probeerde een aan val op poten te zetten en offerde daarvoor een pion maar Julian verdedigde nauwkeurig en mijn aanval smolt weg als sneeuw voor de zon.We gingen een eindspel in met elk D en 2T en Julian met ee pion meer maar hij blunderde zijn grote voordeel weg en liet een dubbele dreiging (mat of toren) toe wat hem het punt kostte. Leuke partij tegen een jongen die ongetwijfeld nog veel sterker zal worden.
6 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.5 (1929) - Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948)

1-0 Steven Debrauwere:Wit had het grootste deel van de partij ruimtevoordeel, wat gecombineerd met twee lopers tegen twee paarden en een vervelende open A-lijn meer en meer druk gaf op de zwarte stelling. Er zaten veel combinatoire leukigheden in naar het einde van de partij.
7 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) - Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859)

1-0 Eurostar (Marc Ghysels):Diana werd enigszins verrast door mijn ietwat sideline last minute keuze van de dag op haar Siciliaan. Het slaan van de pion op e4 is zeker niet foutief maar met haar Lc6 (wellicht speelde ze ook te snel haar openingszetten) ging het plots de verkeerde kant op. Dit moest voor mij winnend uitdraaien. Enkel de beste volgorde en de meest gunstige positie uitkiezen voor mijn dame en paard waren niet evident. Hrt vervolg van de partij bouwde ik mijn stukvoordeel verder rustig uit tot winst door haar geen tegenkansen te gunnen.
9 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) - T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)

1/2-1/2

Tom :Ik kwam zowel klokwijs(dik half uur meer), als engine wise(nulletjes) goed uit de opening. Echter ook wel groot nadeel van in een complex type stelling te zitten waar mijn tegenstander meer ervaring had dan ik. Hierna begon ik lichtjes te sukkelen met degelijke zetten, maar niet de absoluut nauwkeurigste zetten(die meer wel dan niet pionoffers waren voor vaak mysterieuze compensatie). Verder vorderend in dit middenspel heeft mijn tegenstander het loperpaar verworven en beginnen mijn stukken steeds meer moeite te krijgen om gezonde velden te vinden. Ik onderschat hoe speelbaar mijn positie nog steeds is, maar ontdek interessant dame offer voor toren+loper. Eenmaal dit in mijn brein was geslopen, was er geen weg meer terug. Objectief was het waarschijnlijk onvoldoende, maar praktisch had ik zeer goede kansen om de remise te houden. Hierna gingen de onnauwkeurigheden van beide ferm de hoogte in (niet geholpen door de gebrekkige ervaring in deze materiaalbalans). Paar keer heen en weer springen tussen (on)voldoende compensatie. Nadat ik torenruil kan forceren en hij enkel dame overhoud, krijg ik mijn fortress opgesteld en haal ik succes met mijn eerste dameoffer in lange partij.
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934)

0-1 Steven Beuselinck:Vandaag bestond de voorbereiding uit: proberen om 19u30 klaar te zijn voor de partij. Dat bleek uiteindelijk het meest geslaagde onderdeel van mijn schaakavond. Uit pure gemakzucht opteerde ik voor een poging tot witte egelstelling. Dan is het steeds kwestie van veld e4 en de omliggende witte velden te beheersen. 11. Tc1 was een dikke kemel, want ik dacht absoluut ...d5 te moeten uit de stelling te halen. Maar na 11...h5 begon zwart te knabbelen aan de witte velden en zo begonnen de kansen te keren. Na wat geduw en getrek begon de dominantie van zwart groter te worden en zag ik me genoodzaakt een kwal te offeren op c6. Gevoelsmatig kreeg ik ineens kansen, Kevin moest oplossingen vinden want met het witte centrum en het paardenpaar leek de witte stelling oninneembaar en begonnen er ineens open lijnen te komen voor wit. Maar de engine was onverbiddelijk: -4 à 5 was de evaluatie. Kevin was ook onverbiddelijk en opende de stelling en gaf zijn kwaliteit goed getimed terug. Het aanvalsduo D+P, ondersteund door een doorgebroken en door een toren ondersteunde h-pion, gaf de witte koning knap de genadeslag. Leuk partijtje weer vanavond. Met wat geluk kan ik over enkele jaren in de C-reeks aantreden van het OKS en daar misschien wel 50% proberen te scoren. Volgende week een nieuwe afspraak op het masochismebal.

Kevin:Na zet 1 stond ik met mijn hele voorbereiding in mijn blootje. Naakt schaken dan maar. Het centrum kon ik redelijk vast zetten, waarna Steven met zijn pionnen op de koningsvleugel kwam aanzetten. Voor zover ik een plan had, was dat daarna groot rokeren en dan mijn geld in te zetten op mijn vrije h-pion. Dat liet me toe mijn pion redelijk ver door te schuiven en mijn paard te ruilen voor zijn loper en mijn paard op d3 te nestelen. Netjes, maar dan moest het nog gewonnen worden. Dat was niet simpel, ondanks de -4 van de computer, en tot overmaat van ramp waren we in blitzmodus beland. Ik gaf de kwaliteit terug met het idee dat ik minstens zetten kon herhalen maar vond in twee pogingen toch de winst. Fijne partij tegen 'Beuse'. Naakt vanaf zet 1, met happy ending. Ehm, ja, tijd om te stoppen met het verslag :)
11 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) - Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.5 (2139)

0-1 David Roos:Ik haalde een kleine morele overwinning in de opening maar verder niet zo handig verder gespeeld. Annelies heeft me goed onder druk gezet met een snelle ontwikkeling en mijn zwakke koning werd ook nog een probleem. In het D+T+T eindspel uiteindelijk een pionnetje kunnen meesnoepen en daarna een beter eindspel kunnen uitspelen. :-). Goede partij, Annelies!

Annelies:Na de iets mindere opening kon ik door actief spel een klein plusje verkrijgen. Dat plusje verdween na 2 slechte zetten tot een gelijke stelling. Daarna dacht ik dat h3 en Da6+ evenwaardig waren, maar de schaak eerst doen had toch zo zijn voordelen. Nu waren het nadelen na het mooie Ta5 voor zwart en won David de match.

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315) - Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802)

0-1 Guido Dechamps:Ward had zich wat voorbereid en speelde de opening dan ook snel. Ik moest wat op mijn tellen passen. Maar hij speelde denk ik wat verschillende plannen door elkaar en er was een verkeers opstropping op f4. Met tegen over gestelde rochade speelde hij iets te aggresief, zonder volledig ontwikkeld te zijn denk ik. Mijn loperpaar op zijn koning gericht, mijn paardje sin het centrum. De zwakke pion op d6 had ik daar graag voor over. f3 was een zet die hij zich niet kon veroorloven. Mijn ontwikkelings voordeel schoot in actie met een loper offer op het gevoel. Wat gelukkig correct bleek te zijn :)
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) - De Corte, Ronny (Carineke62) 2.5 (1746)

0-1
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) - Motte Frederick (frederickmotte) 2.5 (0)

0-1 Frederick:Slechte opening bij mij; vanaf zet 4 zat ik al in de problemen. Constante druk op de vrij kwetsbare koning was het gevolg. Gelukkig kon ik op een bepaald moment vanonder de druk vandaan komen waarna mijn loperpaar ideaal geplaatst stond om in de tegenaanval te gaan.

Christiaan Vanroose:Eerste maal dat ik tegen iemand van Hasselt speel. De opening was redelijk onorthodox, maar echt profiteren kon ik er niet van. In plaats van te consolideren, bleef ik resoluut in de aanval gaan. Ik sloot na een paar pionzetten zwarts loper in, maar die had een heel mooie riposte, waardoor ik knalverloren kwam te staan.
4 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659) - Renkens, Stef (StefRenkens) 2.5 (1653)

0-1 Stef Renkens:Koningspion opening waarbij ik me moest reppen om mijn koning convenabel uit het midden te evacueren. Vervolgens kon ik mijn tegenstander opzadelen met een dubbele randpion, waarvoor ik wel een prijs betaalde: een wit loperpaar dat vernietigend actief dreigde te worden. In de daaropvolgende verwikkelingen wist ik een pion te winnen en was afruilen de boodschap. Zolang de dames op het bord bleven, bleef het wel opletten voor allerlei grappen.

5 Andriessen, Wouter(wouter007) 2.5 (1505) - Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)

1-0 Wouter:Jeroen speelde een Tarrasch als zwart, nogal een ongelukkige keuze, want ik kon mijn erg uitgebreidde voorbereiding van een eerdere partij gebruiken. Ik kon de druk opvoeren en een blunder volgde.

7 De Winter, Kevin (MrLee88) 2.0 (1688) - Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)

1-0 Jacques Mahieu:Stond wat verkrampt in een Franse partij tot mijn tegenstander een pawn break forceerde met d4. Dit gaf mij wat ademruimte maar Stockfish geeft aan dat er meer in zat voor mij na d4. Ik speelde echter met het verkeerde paard en weg was de kans. Uiteindelijk verloor ik een pion bleef nog wat tegenspartelen maar in feite was het toen al game over. Bravo Kevin!

Kevin De Winter:In een aangename partij kreeg ik veel initiatief en aanvalsspel, maar zoals wel vaker kon ik mijn geduld niet bedwingen en probeer ik iets te forceren waar het nog niet nodig was. Na veel geruil kon ik uiteindelijk toch een pion winnen, hoewel we blijkbaar allebei een zet gemist hadden die dit tegenhield. Met de pion voorsprong kon ik naar het eindspel, waar ik ondanks een paar schoonheidsfoutjes toch de winst kon behalen. Een zeer leerzame partij tegen iemand die zeer goed weerwerk bood
8 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) - Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 2.0 (1423)

0-1 koenraad Moeyersons:Eerst centrumpion weggegeven. Daarna heeft tegenstander een mataanval over het hoofd gezien.

9 Henderyckx, Pieter (UPieter) 2.0 (1613) - Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)

1-0 Bert:Zwart behaalt in de opening (KID-King's Indian Defence) een mooi voordeel. In het middenspel volgt er dan een fase waarin mijn Dame overbelast raakt omdat er tegelijk een stuk dient verdedigd te blijven en een veld te worden vrijgemaakt voor een ingesloten Toren. Ik zie een soort uitweg waarin wit een stuk wint tegen de kwaliteit en een pion voor zwart, en er worden ook Dames afgeruild. Dan volgt er een avondvullend eindspel waarin wit het met Toren, Loper en Paard opneemt tegen twee Torens.

10 Musabayev, Maxim (musmax) 2.0 (1495) - Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554)

1-0

patrick geussens:Maxim heeft elke onzorgvuldigheid van mij netjes afgestraft. En ik heb nogal wat onnauwkeurigheden gespeeld! Terechte winnaar.
11 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) - Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0)

1-0

12 Boudry, Rik (Boetje) 1.5 (1379) - Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)

1-0 Sarah:Mijn tegenstander was heel tevreden na de partij. Ik snap het wel, want hij heeft goed gespeeld. Ik iets minder goed ;-)
15 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.5 (0)

1/2-1/2
17 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) - De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)

0-1
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) - Vandevelde, Quinten (quintusia) 1.0 (1313)

0-1
20 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0) - Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)

0-1 Veerle Ongenae:Ik speelde Frans in de opening en Nand koos de exchange-variatie. De partij ging gelijk op tot ik g5 speelde om Nands loper weg te jagen. Nand koos ervoor om de loper te ruilen voor twee pionnen en een open koningsstelling. Het was spannend om met zo'n open stelling te spelen. Gelukkig kon ik alle mogelijke aanvallen verdedigingen en mijn stukken erbij brengen. Het voordeel van een extra stuk en twee lopers en een dame die naar de koningsstelling keken, zorgde ervoor dat ik na het ruilen van een paard de witte koning onder druk kon zetten en uiteindelijk mat kon geven. Het was een fijne en zeer spannende partij.

22 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) - Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0)

1/2-1/2

A-REEKS

SwarLogo OKS 2 A reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: De Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 Pari. R4
Stand na ronde 3
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Roos, Adrian (A3Roos) 4 11118 2312 2.5 2286 5.00 4.00 2
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 5 25615 2295 2.5 2352 4.50 3.50 2
3 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3 12424 2323 2.5 2418 4.50 3.25 2
4 Piceu, Tom (picev) 2 51861 2360 2.5 2415 4.00 3.00 2
5 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 6 13668 2290 2.5 2370 4.00 2.75 2
6 Stinis, Steven (Thulp) 7 6807 2214 2.0 2476 6.50 4.00 1
7 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 16 51811 2049 2.0 2182 5.00 3.00 1
8 A (1,4) Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 15 30775 2061 2.0 2229 4.00 1.25 1
9 Boudry, William (BabuFrik) 11 10816 2079 2.0 2178 3.50 1.00 2
10 Victor, Julian (ChessHarbour) 18 16868 1970 2.0 2068 2.50 1.50 2
11 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 19 14068 1948 1.5 2068 5.50 2.00 1
12 a (1) Ghysels, Marc (Eurostar) 14 52701 2069 1.5 2092 5.50 1.00 1
13 Dechamps, Mark (markdechamps) 17 24414 2006 1.5 2037 5.00 2.00 1
14 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 22 16900 1929 1.5 2048 4.50 2.00 1
15 A (2,4) Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1 10391 2421 1.5 2170 4.50 1.00 1
16 Musabayeva, Diana (musdiana) 24 16881 1859 1.5 1784 3.50 1.25 0
17 T.L (tommeketoch) 23 19720 1892 1.0 2059 7.00 2.00 1
18 N Demiddele, Kevin (schaakmadt) 21 21440 1934 1.0 1943 4.50 0.50 1
19 Smekens, Ruben (Smekens) 12 15032 2076 1.0 1929 4.00 0.00 1
20 N De Witte, Stein (steindewitte) 25 13279 1823 1.0 1867 3.50 0.00 1
21 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 8 51896 2143 0.5 1903 5.00 0.25 0
22 Roos, David (ChessAdvisorDo) 9 11789 2139 0.5 1861 5.00 0.25 0
23 N Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 10 0 2126 0.5 1621 5.00 0.00 0
24 N F Talon, Alain (atal1968) 13 22616 2075 0.0 1312 4.50 0.00 0
25 Cuvelier, Annelies (Analyses) 20 18465 1937 0.0 1193 4.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 0.0 (2214) 1-0 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.0 (2421)
2 Piceu, Tom (picev) 0.0 (2360) 1-0 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
3 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 0.0 (2323)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 0.0 (2312) 1-0 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079)
5 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076) 0-1 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 0.0 (2295)
6 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 0.0 (2290) 1-0 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 0.0 (2049)
8 Dechamps, Mark (markdechamps) 0.0 (2006) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929)
9 T.L (tommeketoch) 0.0 (1892) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 0.0 (1948) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 0.0 (1823) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.0 (2061) ½ Afwezig    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) ½ Afwezig    
  Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) ½-½ Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) 1-0 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) 0-1 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 0.5 (2061)
8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) 1-0 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) 1-0 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)
  Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859) 1 Bye    
  Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1.5 (2421) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.0 (2290) ½-½ De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.0 (2323)
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.0 (2295) ½-½ Stinis, Steven (Thulp) 1.5 (2214)
3 Piceu, Tom (picev) 1.5 (2360) 1-0 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 1.5 (2312) 1-0 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
5 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 1.5 (2061) ½-½ Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.0 (1929)
6 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948) ½-½ Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.5 (2049)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934) 0-1 Boudry, William (BabuFrik) 1.0 (2079)
8 Musabayeva, Diana (musdiana) 1.0 (1859) ½-½ Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
9 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823) 0-1 Victor, Julian (ChessHarbour) 1.0 (1970)
10 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.5 (2421) 1-0 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126)
11 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) ½-½ Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
12 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) 0-1 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Roos, Adrian (A3Roos) 2.5 (2312) - Piceu, Tom (picev) 2.5 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 2.5 (2323) - Decoster, Frederic (Kosterniuk) 2.5 (2295)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 2.0 (2049) - Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 2.5 (2290)
4 Boudry, William (BabuFrik) 2.0 (2079) - Stinis, Steven (Thulp) 2.0 (2214)
5 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.5 (2006) - Victor, Julian (ChessHarbour) 2.0 (1970)
6 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 1.5 (1929) - Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.5 (1948)
7 Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) - Musabayeva, Diana (musdiana) 1.5 (1859)
8 Smekens, Ruben (Smekens) 1.0 (2076) - De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
9 Daniel Wiebe (Mr_DanielW) 0.5 (2126) - T.L (tommeketoch) 1.0 (1892)
10 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.5 (2143) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 1.0 (1934)
11 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937) - Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.5 (2139)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 2.0 (2061) 0 Afwezig    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1.5 (2421) 0 Afwezig    
  Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) Forfait    
Begin van de pagina

B-REEKS

SwarLogo OKS 2 B reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 Pari. R4
Stand na ronde 3
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 29 19723 1315 3.0 1977 4.50 4.50 3
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 41 20531 0 3.0 2261 4.50 4.50 3
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2 5011 1810 2.5 1895 5.50 4.25 2
4 N De Corte, Ronny (Carineke62) 5 35980 1746 2.5 1761 5.50 4.25 2
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 19 11732 1505 2.5 1723 5.50 4.25 2
6 N a (3) Dechamps, Guido (Toblakai) 3 24287 1802 2.5 2322 5.00 2.00 2
7 Marescaux, Bart (bm668) 10 11407 1659 2.5 1772 4.50 3.75 2
8 N Motte Frederick (frederickmotte) 39 0 0 2.5 1877 4.50 3.75 2
9 Renkens, Stef (StefRenkens) 11 53881 1653 2.5 1712 4.00 2.75 2
10 Burms, Jeroen (jburms_oks) 7 25399 1701 2.0 1507 6.00 3.00 2
11 N Bernaert, Michael (Michaouta) 9 36811 1683 2.0 1481 6.00 3.00 2
12 De Winter, Kevin (MrLee88) 8 42871 1688 2.0 1485 5.50 3.75 1
13 N Henderyckx, Pieter (UPieter) 14 3956 1613 2.0 1573 5.00 2.50 2
14 Talloen, Bert (Kopstuk) 28 15459 1325 2.0 1281 5.00 2.00 2
15 N Piparsania Agastya (PsychoSocio) 38 0 0 2.0 1785 4.00 2.75 1
16 Roman, Hugo (beibie) 6 29548 1709 2.0 1632 4.00 2.25 1
17 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 18 97528 1526 2.0 1437 4.00 2.00 2
18 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 24 6050 1423 2.0 1140 4.00 1.50 2
19 Musabayev, Maxim (musmax) 21 16932 1495 2.0 1439 3.50 2.00 1
20 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 17 14557 1528 2.0 1480 3.50 1.50 2
21 N Geussens, Patrick (eeeeuwe) 16 11266 1554 2.0 1553 3.00 1.00 2
22 Ponnet, Guy (hippon) 13 21008 1619 1.5 1600 6.00 2.25 1
23 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1 42153 1860 1.5 1526 5.50 2.25 1
24 Meert, Maarin (MaarinMeert) 35 19738 0 1.5 1353 5.50 2.00 1
25 F Declerck, Wesley (pawnpower564) 45 17910 0 1.5 1381 5.50 2.00 1
26 Nolf, Francky (FranckyNolf) 15 24074 1593 1.5 1571 5.00 1.50 1
27 N a (2) Verschuere Lucas (Bartmetdt) 44 0 0 1.5 1386 5.00 0.50 1
28 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 20 14655 1499 1.5 1234 4.00 0.75 1
29 N Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 42 0 0 1.5 1444 4.00 0.75 1
30 Boudry, Rik (Boetje) 25 12928 1379 1.5 1206 3.50 0.75 1
31 N De Wachter, Livia (livia_dewachter) 37 17290 1150 1.0 1394 5.00 1.00 1
32 Ongenae, Veerle (vongenae) 33 16522 1294 1.0 1256 5.00 0.50 1
33 Beyen, Tom (MightyBob) 4 18880 1771 1.0 1330 4.50 0.50 1
34 Hanssens, Daan (DaanH) 34 19069 1239 1.0 1210 4.50 0.50 1
35 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 12 13464 1641 1.0 1360 4.50 0.00 1
36 N Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 32 0 1308 1.0 1285 4.50 0.00 1
37 N Gryson Jonas (jgryson) 46 0 0 1.0 1371 4.50 0.00 1
38 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 26 18155 1376 1.0 574 4.00 0.00 1
39 Vandevelde, Quinten (quintusia) 30 11093 1313 1.0 1263 4.00 0.00 1
40 Pattijn, Branco (Branco126p) 43 22625 0 1.0 1268 4.00 0.00 1
41 N Swinnen Nand (Nand1206) 49 0 0 1.0 531 3.50 0.50 1
42 N Fabrice Levêque (effel007) 50 0 0 1.0 1193 3.50 0.00 1
43 Mouton, Tony (tonmouton) 23 17713 1457 0.5 990 5.50 1.00 0
44 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 40 19458 0 0.5 1258 5.50 0.75 0
45 N a (2) Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 48 0 0 0.5 537 4.00 0.00 0
46 N F Merveille Maarten (martinlutherk) 36 0 1163 0.0 712 5.00 0.00 0
47 N Vandendorpe Roger (Pendelaar) 31 0 1312 0.0 326 4.00 0.00 0
48 N Kellens Bram (JarlAmbiorix) 47 0 0 0.0 573 4.00 0.00 0
49 N F Sidar Ok (sidarok) 22 0 1482 0.0 350 3.50 0.00 0
50 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 27 12978 1327 0.0 365 3.50 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.0 (1860) ½-½ Marescaux, Bart (bm668) 0.0 (1659)
2 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.0 (1653) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.0 (1810)
3 Dechamps, Guido (Toblakai) 0.0 (1802) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641)
4 Ponnet, Guy (hippon) 0.0 (1619) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771)
5 De Corte, Ronny (Carineke62) 0.0 (1746) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613)
6 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.0 (1593) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 0.0 (1709)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 0.0 (1701) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554)
8 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528) 0-1 De Winter, Kevin (MrLee88) 0.0 (1688)
9 Bernaert, Michael (Michaouta) 0.0 (1683) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526)
10 Andriessen, Wouter(wouter007) 0.0 (1505) 1-0 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 0.0 (1495) 1-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 0.0 (1150) 1-0 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482)
13 Mouton, Tony (tonmouton) 0.0 (1457) ½-½ Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.0 (0)
14 Motte Frederick (frederickmotte) 0.0 (0) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423)
15 Boudry, Rik (Boetje) 0.0 (1379) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.0 (0)
16 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 0.0 (0) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 0.0 (0)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 0.0 (1325)
19 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 0.0 (1315) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.0 (0)
20 Declerck, Wesley (pawnpower564) 0.0 (0) 1ff-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
21 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Gryson Jonas (jgryson) 0.0 (0)
22 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 0-1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 0.0 (1308)
23 Ongenae, Veerle (vongenae) 0.0 (1294) 1-0 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.0 (0)
24 Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0) 0-1 Hanssens, Daan (DaanH) 0.0 (1239)
25 Meert, Maarin (MaarinMeert) 0.0 (1220) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) ½-½ Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) 0-1 Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) ½-½ Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)
11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)
12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)
16 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
20 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528)
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) 1-0 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) 0-1ff Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)
24 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
  Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) ½ Afwezig    
  Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (21/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 De Corte, Ronny (Carineke62) 2.0 (1746) ½-½ Andriessen, Wouter(wouter007) 2.0 (1505)
2 Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 2.0 (1315)
3 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 2.0 (0)
4 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) 0-1 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 1.5 (1810)
5 Musabayev, Maxim (musmax) 1.5 (1495) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 1.5 (1709)
6 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 1.5 (0) ½-½ De Winter, Kevin (MrLee88) 1.5 (1688)
7 Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220) 0-1 Marescaux, Bart (bm668) 1.5 (1659)
8 Renkens, Stef (StefRenkens) 1.5 (1653) 1-0 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0)
9 Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771) 0-1 Motte Frederick (frederickmotte) 1.5 (0)
10 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641)
11 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Henderyckx, Pieter (UPieter) 1.0 (1613)
12 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 1.0 (1554) 1-0 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
13 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 1.0 (1528) 1-0 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239)
14 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 1.0 (1526) 1-0 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
15 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) ½-½ Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.0 (1499)
16 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 1.0 (1423) 1-0 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0)
17 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860) 1-0 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0)
18 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593) 1-0 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0)
19 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.5 (0) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
20 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) 0-1 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
21 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376) 1ff-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
22 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
23 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
24 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
  Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802) ½ Afwezig    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
Ronde 4 (28/05/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 3.0 (1315) - Dechamps, Guido (Toblakai) 2.5 (1802)
2 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 3.0 (0) - De Corte, Ronny (Carineke62) 2.5 (1746)
3 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2.5 (1810) - Motte Frederick (frederickmotte) 2.5 (0)
4 Marescaux, Bart (bm668) 2.5 (1659) - Renkens, Stef (StefRenkens) 2.5 (1653)
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 2.5 (1505) - Burms, Jeroen (jburms_oks) 2.0 (1701)
6 Roman, Hugo (beibie) 2.0 (1709) - Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 2.0 (1528)
7 De Winter, Kevin (MrLee88) 2.0 (1688) - Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 2.0 (1526)
8 Bernaert, Michael (Michaouta) 2.0 (1683) - Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 2.0 (1423)
9 Henderyckx, Pieter (UPieter) 2.0 (1613) - Talloen, Bert (Kopstuk) 2.0 (1325)
10 Musabayev, Maxim (musmax) 2.0 (1495) - Geussens, Patrick (eeeeuwe) 2.0 (1554)
11 Ponnet, Guy (hippon) 1.5 (1619) - Piparsania Agastya (PsychoSocio) 2.0 (0)
12 Boudry, Rik (Boetje) 1.5 (1379) - Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1.5 (1860)
13 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 1.5 (0) - Nolf, Francky (FranckyNolf) 1.5 (1593)
14 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 1.5 (1499) - Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.5 (1220)
15 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 1.0 (1641) - Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.5 (0)
16 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) - Beyen, Tom (MightyBob) 1.0 (1771)
17 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 1.0 (1376) - De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 1.0 (0) - Vandevelde, Quinten (quintusia) 1.0 (1313)
19 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) - Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308)
20 Swinnen Nand (Nand1206) 1.0 (0) - Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294)
21 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457) - Fabrice Levêque (effel007) 1.0 (0)
22 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) - Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0)
23 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) - Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
  Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 1 Bye    
  Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.5 (0) Forfait    
  Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) Forfait    
  Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) Forfait    
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/06 15:16