HOME| RONDE 1| RONDE 2| RONDE 3| RONDE 4| RONDE 5| RONDE 6| RONDE 7

Verslagen A reeks (8-05-2020)

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) - Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)

1/2-1/2 Tom:Een lange strategische worstelpartij. Steven miste een paar kansjes op een betere stelling maar alles bij elkaar werden er te weinig fouten gemaakt om te ontsnappen aan de remise. Ik speel dit toernooi mee als training en ik voel dat het echt nodig is om de roest weg te krijgen.

Steven:Een moeilijke en spannende partij.
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) - Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)

1-0 Mark:slecht uit de opening, taai proberen te verdedigen maar het was niet te houden
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) - Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)

1/2-1/2 Kurt Piceu:Ergens tussen opening en middenspel is het ergens verkeerd gegaan: Adrian kon flink drukken op m'n damevleugel en ik moest mijn stukken in oncomfortabele posities zetten. De motor van zwart stokte wat en ik kreeg tijd om wat ademruimte te creëren. Toen zwart zijn koning wat prematuur wou switchen van kant greep ik m'n kans en blies het centrum open. Dit leidde tot ruil van stukken en pionwinst. Dat ene pionnetje bleek niet voldoende in het eindspel om te winnen. Remise.
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) - Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)

1-0 Frederic Decoster:In de Caro Kann speelde Arne de Korchnoi-Tartakower variant. Een systeempje dat de laatste jaren flink in opmars is en waartegen wit zoekende is om voordeel te krijgen. Brabo had deze variant onlangs besproken op zijn blog waarin hij voorstelde de koe bij de horens te vatten en de pion op d4 te offeren. Arne nam de pion effectief aan waarna het toch even zoeken was waar die compensatie juist zat. Na het fijne toren-manoeuvre Te4-Th4-Th3 had Arne toch wat problemen op te lossen. Zijn koning stond nog in het midden en de ontwikkeling was ook wat achtergesteld. Signaal om wat stukken in te zetten en zijn koning aan te vallen. Na een foute keuze (fxg5) was mijn aanval ineens winnend, maar het zou geen vrijdagavondschaak zijn als het niet wat mistig begon te worden. Gelukkig gebeurden er geen (grote) ongelukjes meer! Conclusie, de Brabo-variant heeft zijn nut bewezen. Helmut stuur je rekeningnummer maar door voor de royalties!
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) - Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)

0-1 Helmut Froeyman:Ik wou al sinds eind 2019 deze nieuwe opening eens spelen en ik had bovendien het geluk dat ik ze in de voorbereiding goed had bekeken. Het middenspel was erg ingewikkeld maar prettig spelend voor mij. Pas in wederzijdse tijdnood werd de partij beslist door een blunder van Tom.
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) - De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)

1-0 Eurostar (Marc Ghysels):Amai mijne frak. Dat was puffen en zweten, zeker nu ik herstellende ben van een zware corona. Stikkapot vanaf 22u, maar geprobeeerd om focus trachten te houden. Met no nonsens herdersmatopening onmiddellijk elkeen op eigen kracht laten spelen. Maar zelfs dat had hij voorbereid. Gelukkig kon er een pionruil zijn op zet 6 want mijn schaakset is niet compleet en mist een zwarte pion (die door een koffiecapsule werd vervangen. Na de dameruil onstond een fel gemaneuvreur waarbij ik taxeeerde dat de vrijpion die ik zou toelaten op c4 voor mij een goed target kon worden. Persoonlijk voelde ik aan alsof we beiden een heel correcte en zeer degelijke partij speelden die ik uiteindelijk winnend kon beëindigen. Blijkbaar diende ik hem ook de allereerste nederlaag toe sedert de geboorte van OKS. Smaakt naar maar en was een toffe ervaring, maar geknoei met de applicatie door mijn beperkte IT know how.
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) - Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 0.5 (2061)

0-1 Steven Beuselinck:De Maroczy kwam op het bord. Pion gewonnen, maar veel compensatie voor Arnaud. Gevoelsmatig stond ik redelijk (dacht ik) maar in de nabespreking oordeelde Stockfish ongenadig anders. Het zwarte loperpaar was messcherp in mijn vel aan het snijden. En na overoptimistisch 23. g4?? was het gewoon game over voor wit.

8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) - Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)

1-0 Julian Victor:Mijn voorbereiding kwam niet helemaal op bord.Op een gegeven moment speelde David e5, waarna ik een vrijpion kreeg maar hij goede kansen op de zwarte velden had. Hij stelde zijn stukken goed op, zodat mijn voorsprong langzaam verdween. We ruilden en kwamen in een paardeneindspel. Mijn tegenstander overschatte zijn kansen echter en liet mijn koning binnen waardoor zijn stelling ineen viel en ik de partij won.
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) - Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)

1-0

Annelies:Toffe partij die interessant was van het begin, Pg3 zag ik komen maar wist niet goed wat gedaan.
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) - Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)

1-0
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) - Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)

0-1

Kevin Demiddele:Ik speelde foutief geen a6 en liet Pb5, Pa6 toe. Volgens mijn tegenstander een verliezende blunder; de computer is milder. Ik stond al snel een pak achter op de klok maar dat maakte mijn tegenstander goed door na Db6 een half uur na te denken. Naar eigen zeggen omdat ik zo slecht speelde dat hij zich niet kon concentreren. Niet fijn om te horen en ook niet terecht, me dunkt. Na De4 hoopte ik wat initiatief te krijgen, maar wit ging meteen dubbel in de fout. Eerst door na Le5? Pc5 toe te laten en me van mijn sukkelpaardje af te helpen en daarna door Ta4? wat uiteindelijk een kwaliteit verliest. Daarna had wit nog tegenspel kunnen creëren met zijn pionnen op de damevleugel maar die liet hij zich iets te makkelijk ontfutselen. Ik ben blij dat de nul weg is en hoop ook dat Alain zich bedenkt mbt zijn aankondiging om te stoppen met schaken.

Verslagen B reeks

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) - Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)

0-1 Guido Dechamps:Verkouden maar geen stukken weggegeven. Good enough ;)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) - De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)

0-1 Veerle Ongenae:In het begin ging het gelijk op, maar langzaam maar zeker werd ik teruggedwongen en kon Ronny gebruik maken van de open lijnen. Ik zag het gevaar onvoldoende en verloor twee stukken en dan was de partij snel gedaan.
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) - Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)

0-1 Jeroen Burms:Scandinavisch, we rokeerden op tegenovergestelde flanken, maar de aanval van zwart op de witte koning was iets sneller. Wit verdedigde goed, maar kwam na enkele vereenvoudigingen in een eindspel terecht waarin zijn koning en toren niet meer in het spel konden komen.
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) - Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)

1/2-1/2 Kevin De Winter:Ik had Frans voorbereid tegen de 10-jarige Maarin, waarvan ik wist dat ik de jeugd niet mocht onderschatten. Met vierpaardenspel kwam er echter een totaal andere opening op bord, waar ik wel wat ervaring in had, maar zonder diepe openingskennis. Hij speelde eerst vlot mee tot hij zwaktes maakte in zijn koningsstelling en zijn enige loper nogal passief moest opstellen. Ik stond een tijdlang beter met actievere stukken, maar werd ongeduldig en koos een verkeerd plan. Na heel wat geruil bleef er een remisestelling over. Proficiat aan de jonge Maarin, die vaak weinig tijd nodig had om de goede zet te vinden. Uiteindelijk eindigde hij met meer tijd dan we begonnen waren, dus met wat betere tijdsindeling had hij het mij misschien nog moeilijker kunnen maken. Een jeugdspeler om in de gaten te houden!
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) - Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)

0-1 Michaël Bernaert:Heel interessant spel. Na een inschattingsfout stond mijn koning het hele spel onder grote druk, maar uiteindelijk na een paar interessante schermutselingen toch de bovenhand kunnen halen mede dankzij tijdsgebrek van de tegenstander.

Mathias:Wit kwam met winnend voordeel uit de opening, maar miste de sterkste voortzetting. Daarna ging het heen en weer, tot wit een mat in 1 miste in een gelijke stelling.
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) - Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)

1/2-1/2 Frederick Motte:Gesloten spel met veel ruilen; zwart had een kans zodra de witte koning wat kwetsbaar werd met een open g lijn. Na verder afruilen was een gelijkspel een logisch resultaat.
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) - Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)

0-1 Wouter:Ik kon als zwart in een semislav voordelig c5 spelen, zonder te veel tegenspel dat gewoonlijk van e4 moet komen voor wit. Snel daarna kreeg ik de kans om een pionnenmeerderheid op de damevleugel te creëren met bovendien de meer actieve stukken. Wit speelde een goed plan: druk zetten op de pionnenstructuur a6-b5-c4 met de zetten a4 en b3. Dit toont een begrip van dit type stellingen dat zeldzaam is, zeker bij jeugdspelers. Jammer genoeg voor Cecilia gaf ze me met Qc3 net de activiteit die ik nodig had om van een mogelijk zwakke pion een hele sterke doorgebroken pion te maken.
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) - Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)

1/2-1/2

9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) - Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)

0-1

Bert:We kwamen allebei tweemaal op een mooie voorsprong in deze partij, maar Kobe als laatste;)) Ik zag bij een torenzet over het hoofd dat ik een belangrijk veld voor mijn Koning wegnam, met mat in 2 tot gevolg...
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) - Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)

0-1 Jonas Gryson:Van in het begin liep ik achter de feiten aan en verloor ik een loper. Heb het dan nog een beetje kunnen rekken, maar stond steeds in verloren positie. Toen ik mijn toren Blunderde (met hoofdletter) was het helemaal over en uit. Nog wat werk aan de winkel, maar we hebben ons weer geamuseerd.

11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) - Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)

1-0 Sarah Dierckens:Mijn tegenstander speelde heel snel, in een opening die ik eigenlijk zelf niet kende. Toch had ik het gevoel dat ik beter uit de opening kwam. Tot hij plots een krachtzet speelde op de 17e zet, met een erg agressief plan met matdreigingen langs alle kanten. Daardoor moest ik uiteindelijk afwikkelen naar een toreneindspel met een pion minder, waarin mijn tegenstander ook nog eens veel actiever stond. Achteraf vertelde mijn jonge tegenstander dat hij enkele maanden geleden al eens exact dezelfde partij gespeeld had, tot en met zet 17, en dat hij het dan ook goed geanalyseerd had. Dat verklaart alvast waarom hij zo snel zo'n imposante dreigingen vond :-)

12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) - Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)

1-0

christiaan vanroose:in de leeuw speelde ik een variantje dat ons werd aangeraden in de lessen van Tom Piceu. We gaan het toch nog eens verder moeten uitdiepen, want simpel was het niet :-) Mijn tegenstander maakte een foutje en een op hol geslagen a pion maakte het zaakje af.
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) - Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)

1-0 Roman Hugo:Tony heeft te veel tenten verkocht (kwam zelfs in het nieuws) en speelde Nimzovitch i.p.v. Siciliaans. Hugo pijnigde zijn hersenen, speelde taai. Altijd leuke partijen als beiden sukkelen en je je vergist in de theorie! Je mag natuurlijk niet blijven minder goed spelen.
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) - Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)

1-0 Bart Marescaux:Morra, altijd leuk om te spelen. ik offer op b5 maar neem de verkeerde complicaties. plots staat m'n tegenstander beter met een vork op m'n torens. Dan doet hij de verkeerde konings zet en is het enkele zetten later over.
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) - Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)

0-1 Stef Renkens:Een koningspion opening die zwart, tegen de goesting eigenlijk, heel passief opzette. Wit stond minstens gelijk, en begon op afruil van stukken en remise te spelen. Probleem voor wit was wel dat zwart in het resulterende pionneneindspel een actievere koning en een overvloed aan tempozetten had (de heer Stockfish heeft er ondertussen wel fijntjes op gewezen dat zwart diep in dat eindspel de winst vergooide, en dat dat niet door wit is afgestraft).
16 Beyen, Tom (MightBob) 0.0 (1771) - Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)

1-0
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) - Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)

1-0
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) - Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)

1-0

Henderyckx Pieter:Was een harde partij, neus aan neus voor het centrum. Een echte zuikertaart! �?� mmm
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) - Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)

1-0 Patrick Geussens:In een Caro Kann Botvinnik/Panov kreeg ik na de opening al snel druk op de damevleugel. De partij werd op zet 20 na een foutje in het centrum beslist. Ik kwam een toren voor en de stelling was onhoudbaar voor Roger.
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) - Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)

1-0 Mahieu Jacques:Sympathieke tegenstander maakte foutje in de opening die leidde tot een blunder met stukverlies. Daarna hield Branco nog kranig stand maar bezweek uiteindelijk onder de toenemende druk en de moeilijkheid om goede zetten te vinden gezien zijn krampachtige situatie.
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) - Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)

1-0
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) - Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)

0-1

A Reeks

SwarLogo OKS 2 A reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: De Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 Pari. R3
Stand na ronde 2
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 3 12424 2323 2.0 2873 1.00 1.00 2
2 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 5 25615 2295 2.0 2812 1.00 1.00 2
3 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 6 13668 2290 2.0 2784 1.00 1.00 2
4 Roos, Adrian (A3Roos) 4 11118 2312 1.5 2257 2.50 1.75 1
5 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 15 51811 2049 1.5 2316 2.50 1.75 1
6 a (1) Ghysels, Marc (Eurostar) 13 52701 2069 1.5 2623 2.50 1.00 1
7 Stinis, Steven (Thulp) 7 6807 2214 1.5 2584 2.00 1.25 1
8 Piceu, Tom (picev) 2 51861 2360 1.5 2372 1.50 0.75 1
9 a (1) Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 14 30775 2061 1.5 2943 1.50 0.00 1
10 Dechamps, Mark (markdechamps) 16 24414 2006 1.0 2126 3.00 1.00 1
11 T.L (tommeketoch) 22 19720 1892 1.0 2130 3.00 1.00 1
12 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 18 14068 1948 1.0 2077 2.50 0.50 1
13 Boudry, William (BabuFrik) 10 10816 2079 1.0 2125 1.50 0.00 1
14 N Demiddele, Kevin (schaakmadt) 20 21440 1934 1.0 2062 1.50 0.00 1
15 N De Witte, Stein (steindewitte) 24 13279 1823 1.0 2003 1.50 0.00 1
16 Victor, Julian (ChessHarbour) 17 16868 1970 1.0 2016 1.00 0.00 1
17 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 21 16900 1929 1.0 2041 1.00 0.00 1
18 Musabayeva, Diana (musdiana) 23 16881 1859 1.0 1148 1.00 0.00 0
19 a (2) Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 1 10391 2421 0.5 1414 2.50 0.00 0
20 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 8 51896 2143 0.0 1411 3.00 0.00 0
21 Roos, David (ChessAdvisorDo) 9 11789 2139 0.0 1347 3.00 0.00 0
22 Smekens, Ruben (Smekens) 11 15032 2076 0.0 1312 3.00 0.00 0
23 N F Talon, Alain (atal1968) 12 22616 2075 0.0 1312 3.00 0.00 0
24 Cuvelier, Annelies (Analyses) 19 18465 1937 0.0 1151 2.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 0.0 (2214) 1-0 Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.0 (2421)
2 Piceu, Tom (picev) 0.0 (2360) 1-0 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143)
3 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139) 0-1 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 0.0 (2323)
4 Roos, Adrian (A3Roos) 0.0 (2312) 1-0 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079)
5 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076) 0-1 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 0.0 (2295)
6 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 0.0 (2290) 1-0 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934) 0-1 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 0.0 (2049)
8 Dechamps, Mark (markdechamps) 0.0 (2006) 1-0 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929)
9 T.L (tommeketoch) 0.0 (1892) 1-0 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970)
10 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 0.0 (1948) 1-0 Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859)
11 De Witte, Stein (steindewitte) 0.0 (1823) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
  Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 1.5 (2061) ½ Afwezig    
  Ghysels, Marc (Eurostar) 1.5 (2069) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Stinis, Steven (Thulp) 1.0 (2214) ½-½ Piceu, Tom (picev) 1.0 (2360)
2 De Wachter, Matthias (mathias_dewachter) 1.0 (2323) 1-0 Dechamps, Mark (markdechamps) 1.0 (2006)
3 Piceu, Kurt (Doeternietoe) 1.0 (2049) ½-½ Roos, Adrian (A3Roos) 1.0 (2312)
4 Decoster, Frederic (Kosterniuk) 1.0 (2295) 1-0 Nemegeer, Arne (arne_nemegeer) 1.0 (1948)
5 T.L (tommeketoch) 1.0 (1892) 0-1 Froeyman, Helmut (mvha) [start 20.15] 1.0 (2290)
6 Ghysels, Marc (Eurostar) 0.5 (2069) 1-0 De Witte, Stein (steindewitte) 1.0 (1823)
7 Beuselinck, Steven (Dwaaas) 0.0 (2143) 0-1 Aglave, Arnaud (Zwanzibar) 0.5 (2061)
8 Victor, Julian (ChessHarbour) 0.0 (1970) 1-0 Roos, David (ChessAdvisorDo) 0.0 (2139)
9 Boudry, William (BabuFrik) 0.0 (2079) 1-0 Cuvelier, Annelies (Analyses) 0.0 (1937)
10 Debrauwere, Steven (StevenDebrauwere) 0.0 (1929) 1-0 Smekens, Ruben (Smekens) 0.0 (2076)
11 Talon, Alain (atal1968) 0.0 (2075) 0-1 Demiddele, Kevin (schaakmadt) 0.0 (1934)
  Musabayeva, Diana (musdiana) 0.0 (1859) 1 Bye    
  Geirnaert, Steven (stevengrnrt) 0.5 (2421) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
SwarLogo OKS 2 B reeks SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgische Online Schaakclub
Arbiter: Mark Dechamps
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 30/04/2021 tot 18/06/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 Pari. R3
Stand na ronde 2
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 N A (3) Dechamps, Guido (Toblakai) 3 24287 1802 2.0 2322 2.00 2.00 2
2 N De Corte, Ronny (Carineke62) 5 35980 1746 2.0 2280 2.00 2.00 2
3 Burms, Jeroen (jburms_oks) 7 25399 1701 2.0 2228 2.00 2.00 2
4 N Bernaert, Michael (Michaouta) 9 36811 1683 2.0 2205 2.00 2.00 2
5 Andriessen, Wouter(wouter007) 19 11732 1505 2.0 2102 2.00 2.00 2
6 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 29 19723 1315 2.0 1715 1.50 1.50 2
7 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 41 20531 0 2.0 2151 1.00 1.00 2
8 De Winter, Kevin (MrLee88) 8 42871 1688 1.5 1601 2.50 1.75 1
9 Ponnet, Guy (hippon) 13 21008 1619 1.5 1688 2.50 1.75 1
10 N Motte Frederick (frederickmotte) 39 0 0 1.5 1714 2.50 1.75 1
11 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 2 5011 1810 1.5 1816 2.00 1.25 1
12 Renkens, Stef (StefRenkens) 11 53881 1653 1.5 1725 2.00 1.25 1
13 Declerck, Wesley (pawnpower564) 45 17910 0 1.5 1495 2.00 1.25 1
14 Meert, Maarin (MaarinMeert) 35 19738 0 1.5 1413 1.50 0.75 1
15 Roman, Hugo (beibie) 6 29548 1709 1.5 1718 1.00 0.75 1
16 Marescaux, Bart (bm668) 10 11407 1659 1.5 1813 1.00 0.75 1
17 N Piparsania Agastya (PsychoSocio) 38 0 0 1.5 1852 1.00 0.75 1
18 Musabayev, Maxim (musmax) 21 16932 1495 1.5 1322 1.00 0.50 1
19 N Henderyckx, Pieter (UPieter) 14 3956 1613 1.0 1530 2.50 0.50 1
20 Ongenae, Veerle (vongenae) 33 16522 1294 1.0 1294 2.50 0.50 1
21 Hanssens, Daan (DaanH) 34 19069 1239 1.0 1239 2.50 0.50 1
22 N De Wachter, Livia (livia_dewachter) 37 17290 1150 1.0 1516 2.50 0.50 1
23 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 12 13464 1641 1.0 1565 2.00 0.00 1
24 N Geussens, Patrick (eeeeuwe) 16 11266 1554 1.0 1507 2.00 0.00 1
25 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 18 97528 1526 1.0 1405 2.00 0.00 1
26 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 20 14655 1499 1.0 1302 2.00 0.00 1
27 Talloen, Bert (Kopstuk) 28 15459 1325 1.0 925 2.00 0.00 1
28 N Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 32 0 1308 1.0 1308 2.00 0.00 1
29 N Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 42 0 0 1.0 1416 2.00 0.00 1
30 N Gryson Jonas (jgryson) 46 0 0 1.0 1314 2.00 0.00 1
31 Beyen, Tom (MightyBob) 4 18880 1771 1.0 1498 1.50 0.00 1
32 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 17 14557 1528 1.0 1426 1.50 0.00 1
33 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 24 6050 1423 1.0 1023 1.50 0.00 1
34 N Swinnen Nand (Nand1206) 49 0 0 1.0 439 1.00 0.00 1
35 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 1 42153 1860 0.5 1367 3.00 0.75 0
36 Nolf, Francky (FranckyNolf) 15 24074 1593 0.5 1567 3.00 0.75 0
37 Mouton, Tony (tonmouton) 23 17713 1457 0.5 1190 3.00 0.75 0
38 N a (2) Verschuere Lucas (Bartmetdt) 44 0 0 0.5 515 3.00 0.00 0
39 Boudry, Rik (Boetje) 25 12928 1379 0.5 1126 2.00 0.25 0
40 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 40 19458 0 0.5 1323 2.00 0.25 0
41 N a (2) Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 48 0 0 0.5 494 2.00 0.00 0
42 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 26 18155 1376 0.0 574 3.00 0.00 0
43 Vandevelde, Quinten (quintusia) 30 11093 1313 0.0 813 2.50 0.00 0
44 N Merveille Maarten (martinlutherk) 36 0 1163 0.0 712 2.50 0.00 0
45 N Fabrice Levêque (effel007) 50 0 0 0.0 522 2.50 0.00 0
46 N F Sidar Ok (sidarok) 22 0 1482 0.0 350 2.00 0.00 0
47 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 27 12978 1327 0.0 484 2.00 0.00 0
48 N Vandendorpe Roger (Pendelaar) 31 0 1312 0.0 433 2.00 0.00 0
49 Pattijn, Branco (Branco126p) 43 22625 0 0.0 626 2.00 0.00 0
50 N Kellens Bram (JarlAmbiorix) 47 0 0 0.0 604 2.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (30/04/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.0 (1860) ½-½ Marescaux, Bart (bm668) 0.0 (1659)
2 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.0 (1653) ½-½ Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.0 (1810)
3 Dechamps, Guido (Toblakai) 0.0 (1802) 1-0 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641)
4 Ponnet, Guy (hippon) 0.0 (1619) 1-0 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771)
5 De Corte, Ronny (Carineke62) 0.0 (1746) 1-0 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613)
6 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.0 (1593) ½-½ Roman, Hugo (beibie) 0.0 (1709)
7 Burms, Jeroen (jburms_oks) 0.0 (1701) 1-0 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554)
8 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528) 0-1 De Winter, Kevin (MrLee88) 0.0 (1688)
9 Bernaert, Michael (Michaouta) 0.0 (1683) 1-0 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526)
10 Andriessen, Wouter(wouter007) 0.0 (1505) 1-0 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499)
11 Musabayev, Maxim (musmax) 0.0 (1495) 1-0 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163)
12 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 0.0 (1150) 1-0 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482)
13 Mouton, Tony (tonmouton) 0.0 (1457) ½-½ Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.0 (0)
14 Motte Frederick (frederickmotte) 0.0 (0) 1-0 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423)
15 Boudry, Rik (Boetje) 0.0 (1379) ½-½ Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.0 (0)
16 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 0.0 (0) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327) 0-1 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 0.0 (0)
18 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0) 0-1 Talloen, Bert (Kopstuk) 0.0 (1325)
19 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 0.0 (1315) 1-0 Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.0 (0)
20 Declerck, Wesley (pawnpower564) 0.0 (0) 1ff-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
21 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312) 0-1 Gryson Jonas (jgryson) 0.0 (0)
22 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0) 0-1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 0.0 (1308)
23 Ongenae, Veerle (vongenae) 0.0 (1294) 1-0 Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.0 (0)
24 Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0) 0-1 Hanssens, Daan (DaanH) 0.0 (1239)
25 Meert, Maarin (MaarinMeert) 0.0 (1220) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
Begin van de pagina
Ronde 2 (07/05/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Mathivanan Dhanyadha (dhadha1234) 1.0 (1308) 0-1 Dechamps, Guido (Toblakai) 1.0 (1802)
2 Ongenae, Veerle (vongenae) 1.0 (1294) 0-1 De Corte, Ronny (Carineke62) 1.0 (1746)
3 Hanssens, Daan (DaanH) 1.0 (1239) 0-1 Burms, Jeroen (jburms_oks) 1.0 (1701)
4 De Winter, Kevin (MrLee88) 1.0 (1688) ½-½ Meert, Maarin (MaarinMeert) 1.0 (1220)
5 De Wachter, Livia (livia_dewachter) 1.0 (1150) 0-1 Bernaert, Michael (Michaouta) 1.0 (1683)
6 Motte Frederick (frederickmotte) 1.0 (0) ½-½ Ponnet, Guy (hippon) 1.0 (1619)
7 Garza Pereira Cecilia (cici_schaak) 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter(wouter007) 1.0 (1505)
8 Declerck, Wesley (pawnpower564) 1.0 (0) ½-½ Musabayev, Maxim (musmax) 1.0 (1495)
9 Talloen, Bert (Kopstuk) 1.0 (1325) 0-1 Vandenhole, Kobe (ik_ben_het) 1.0 (0)
10 Gryson Jonas (jgryson) 1.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward (schaken_is_tof) 1.0 (1315)
11 Piparsania Agastya (PsychoSocio) 0.5 (0) 1-0 Dierckens, Sarah (volgjeneus) 0.5 (1860)
12 Vanroose, Christiaan (Xiaan99) 0.5 (1810) 1-0 Nolf, Francky (FranckyNolf) 0.5 (1593)
13 Roman, Hugo (beibie) 0.5 (1709) 1-0 Mouton, Tony (tonmouton) 0.5 (1457)
14 Marescaux, Bart (bm668) 0.5 (1659) 1-0 Boudry, Rik (Boetje) 0.5 (1379)
15 Vereycken, Joppe (Joppe1985) 0.5 (0) 0-1 Renkens, Stef (StefRenkens) 0.5 (1653)
16 Beyen, Tom (MightyBob) 0.0 (1771) 1-0 Bruyneel, Anita (Anitoutska) 0.0 (1376)
17 Torfs, Gert (SKOG_Gert) 0.0 (1641) 1-0 Blondel, Jean-Pierre (JeanPierre38) 0.0 (1327)
18 Henderyckx, Pieter (UPieter) 0.0 (1613) 1-0 Vandevelde, Quinten (quintusia) 0.0 (1313)
19 Geussens, Patrick (eeeeuwe) 0.0 (1554) 1-0 Vandendorpe Roger (Pendelaar) 0.0 (1312)
20 Merveille Maarten (martinlutherk) 0.0 (1163) 0-1 Neirynck, Arthur (KingWoowoo) 0.0 (1528)
21 Mahieu, Jacques (CREB_MAHIEU_Jacques) 0.0 (1526) 1-0 Pattijn, Branco (Branco126p) 0.0 (0)
22 Palstermans, Koen (OffBeatOpener) 0.0 (1499) 1-0 Kellens Bram (JarlAmbiorix) 0.0 (0)
23 Sidar Ok (sidarok) 0.0 (1482) 0-1ff Swinnen Nand (Nand1206) 0.0 (0)
24 Moeyersons, Koenraad (koekeSuper) 0.0 (1423) 1-0 Fabrice Levêque (effel007) 0.0 (0)
  Delmeé Pierre (NoBrainHere ) 0.5 (0) ½ Afwezig    
  Verschuere Lucas (Bartmetdt) 0.5 (0) ½ Afwezig    
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/06 15:16