HOME| Overzicht| RONDE 1| RONDE 2| RONDE 3| RONDE 4| RONDE 5

De partijen

Partij (klikbaar!)ResultaatCommentaar
1 Viaene, Arvid 3.0 (2156) - Maenhout, Thibaut 3.0 (2391)

1/2-1/2 Arvid:Ik zag wat spoken in de opening en speelde het verkeerde plan. Thibaut bouwde dan mooi op en vergrootte zijn voordeel. Na een stukoffer miste hij echter de winnende voortzetting waardoor het onduidelijk werd. Ik kon dan het stuk terug offeren voor eeuwig schaak.
2 Roos, Adrian 3.0 (2312) - Wambecq, Ward 3.0 (1315)

1-0
3 Demey, Benno 3.0 (1621) - De Witte, Stein 2.5 (1823)

0-1 Stein De Witte:Allebei goed voorbereid in het Schots met 4. ...Pf6 8. ...La6. Na de opening werden er correcte zetten gedaan door beide partijen en de stelling bleef dan ook een tijdje gelijk. Ik voerde de druk op de e5 pion op en kon die pion uiteindelijk winnen al had wit met het loperpaar bijna volledige compensatie. Na 23. L*e5 dat wit vrijwillig in een penning zette en een stuk leek te verliezen, in combinatie met een remise aanbod en weinig tijd op mijn klok, was ik even van slag. Ik besloot ervoor te gaan maar na f6 kwam de verrassende Ld6!! en ik sta plots slecht, ik had gewoon voor pionwinst moeten gaan maar zag deze zet niet aankomen.. Maar uiteindelijk verloor wit de kwaliteit door 28.Kf2 niet te spelen. Goede tegenstander, spannende en fijne partij.

4 Nolf, Francky 2.5 (1589) - Lefere, Sander 2.0 (2058)

1-0
5 Stinis, Steven 2.0 (2214) - Renkens, Stef 2.0 (1653)

1-0 Stef Renkens:Een leuke partij. Ik kwam uit de middenspelverwikkelingen in een toreneindspel terecht met een pion minder. Uiteindelijk heb ik dat niet kunnen houden. Wel heb ik Steven hard laten werken voor zijn punt, en dat geeft ondanks de nul toch een beetje voldoening.
6 Aglave, Arnaud 2.0 (2061) - Ponnet, Guy 2.0 (1619)

1/2-1/2 Arnaud:Ik kreeg op zet 14 en 43 twee duidelijke kansen om vanop de stip de match binnen te halen, maar ik verkwanselde mijn kansen ver over het doel. Mijn eerste penalty was op zet 14 na een mooie gaffel van Guy: "13. ...b5??". Dat is inderdaad verdiend rode kaart en penalty. Ik trapte evenwel zo hoog over het doel dat hij de bal niet eens heeft zien vliegen. Op zet 43, na een hoop gerommel, mocht ik in de verlengingen dan eindelijk het laken naar mij toetrekken, maar wederom was een kleine combinatie er teveel aan voor mij. Ik leefde precies in mijn lalala-land waar telkens iets genomen wordt, er teruggenomen moet worden. Was het schaken zo eenvoudig, we waren er nooit aan begonnen. En ik kan het niet eens op de tijd steken, want ik had nog een mooie voorsprong ook. Toen het spook van de remise over de stelling hing, rook Guy glorie en beefde zijn hand niet langer: een serie correcte zetten waarna ikzelf voorzichtig mocht worden om de stelling te houden. Guy deed me een beetje denken aan Gandalf uit de Lord of the Rings: you shall not pass!! Tegen een toverstaf kan ik niet op.

7 Dechamps, Mark 2.0 (2006) - Henderyckx, Pieter 2.0 (1613)

1-0 Mark:Ik begon echt goed. Pieter maakte een gat op c6 en ik vloog erop met Lb5, Pe5 en Dg4, het leek een korte partij te gaan worden. Maar Pieter verdedigde taai. Toen uiteindelijk 'my moment to shine' daar was, miste ik de final blow (niet zo simpel te zien maar toch, ik had het idee op een moment gezien in mijn berekeningen maar vond het niet meer terug :)) en ik blunder mijn voordeel wel. We gaan een eindspel in waar ik nog een pion weet te winnen met een truukje maar in een toreneindspel waarin ik diegene was die moch opletten. Pieter speelde het echter niet optimaal waardoor ik mijn pion extra kon houden..doch nog altijd remise.. Maar hij maakte de grote fout van de laatste toren te ruilen. Koning en pionnen tegen koning en pionnen verliest normaal altijd als je een gezonde pion achter staat. Dit was hier niet anders.. Een leuke game tegen mijn oud leraar en uiteraard een heel leuk weerzien met gezellige babbel voor en na. Een partij die buiten covid perioden anders nooit nog ging plaats gevonden hebben. Bedankt Pieter!
8 Dechamps, Guido 2.0 (1802) - Pelemans, Joris 2.0 (1983)

0-1 Guido Dechamps:Wat slordig geweest in de opening, pion achter voor de illusie van compensatie. Nog wat gehuft en gepuft maar t mocht niet baten. Met de klok na 23u kwam klaas vaak op de proppen en op hoog van zege bewogen. Joris was echter niet onder de indruk en ronde het verdiend af.

Joris Pelemans:Guido verwisselde de zetten in een uit de Morra ontsprongen Alapin waardoor ik hem met zwart meteen onder druk kon zetten. Hij miste een venijnig tactisch grapje en kwam in een strategisch lastige stelling terecht. Ik had namelijk een centrale pluspion, een open f-lijn en geen zwaktes wat mij de beste kansen gaf op beide vleugels. Met de lange rokade koos Guido echter voor de korte pijn. Hij probeerde nog wel een eigen aanval te lanceren, maar dankzij de witte c4 "hook" pion was mijn aanval gewoon oneindig veel sneller. De b-lijn werd geopend met een schijnoffer waarna wit enkel met een creatief stukoffer de mat kon vermijden. Dat werd dankbaar aangenomen en ook al vond commentator Frederic dat de gekozen voortzetting "geen punten verdiende qua schoonheid", had ik mijn schaapjes wel op het droge. Sympathiek van Guido dat hij daarna schaakmat toeliet.
9 De Blende, Nando 2.0 (1972) - Andriessen, Wouter 2.0 (1505)

0-1 Wouter:Nando was niet vertrouwd met de opening en liet net iets te veel spel toe voor mij. Daarna had ik een tactiekje om binnen te komen met mijn dame op f2.De combinatie met druk op de c-lijn besliste de partij.
10 Demiddele, Kevin 2.0 (1934) - Covens, Laurens 2.0 (0)

0-1 Laurens Covens:Na vrijwel een hele partij onder gelegen te hebben heb ik tijdsnood van Kevin afgestraft! Zeker niet mijn beste game, heb heel weinig games tegen 1. C4 dus ik wou passief spelen om zo Kevin out of book te brengen... Heb me af en toe toch laten ringekoren! Fijne partij en aangename tegenstander! Langs de andere kant het hoogste elo dat ik ooit verslagen heb :-)

Kevin:Ik stond gewonnen in het middenspel maar vond geen dwingende winst. Laurens verdedigde goed en in het eindspel blunderde ik het in tijdsnood helemaal weg. Sterk gespeeld van Laurens, proficiat!
12 T.L 2.0 (1892) - Delmee, Pierre 2.0 (0)

1-0
13 Cecilia Pereira Garza 2.0 (0) - Dierckens, Sarah 2.0 (1860)

0-1
14 Musabayeva, Diana 2.0 (1859) - Buysens, Jonas 2.0 (0)

1-0
15 Elias Vandewalle 1.5 (0) - Talon, Alain 1.5 (2075)

0-1 Alain:In een Creepy Crawley kon ik een met een kleine combinatie een kwaliteit winnen maar wit kreeg hier echter redelijk wat voor terug ! het pas achteraf als wit alles begon te ruilen dat ik het eindspel kon winnen tegenstander speelde de opening met wit vrij goed zeker als hij in onbekende stelling zat voor hem en ik het al redelijk veel gespeeld heb .
16 Bruyneel, Anita 1.5 (1376) - Vereycken, Joppe 1.5 (0)

0-1 Joppe Vereycken:Een french defense die door de reactie van Anita al snel een totaal nieuw spel werd voor mij. Het eerste deel van de partij was rustig manoevreerwerk, na het afruilen van een licht stuk kwam er stilaan meer actie. Ik zette met H5 de aanval op de witte koning in. Ik miste even later ( net zoals in mijn vorige partij trouwens) de bedoeling van mijn tegenstander met een loperzet en kwam zo op achterstand (toren kwijt voor een loper). Toch zag ik nog kansen en mijn plan lukte ook. Achterstand weggewerkt en we hadden allebei een aanval lopende. Ik verspeelde veel tijd aan het inschatten van Anita's aanval tot ik begreep dat de dreiging niet zo sterk was en dat ik zelf kon aanvallen. Anita viel aan maar zoals verwacht had ik genoeg defensieve mogelijkheden, al kon ze me 1 keer verrassen maar zonder erg. Ik liet onder zware tijdsdruk nog na om een blunder af te straffen. Mijn eigen aanval bleek sterk genoeg om Anita tot opgave te bewegen, nadat ze hopeloos op achterstand was gekomen. Alweer een lange, spannende partij :)
17 Roman, Hugo 1.0 (1709) - Dechamps, Danny 1.5 (1573)

1/2-1/2
18 Talloen, Bert 1.0 (1325) - Marescaux, Bart 1.0 (1659)

0-1

Bert:Een lange partij waarbij ik ok uit de opening kom (Open Sicilian/Najdorf). In het middenspel heb ik dan blijkbaar toch ergens een steekje laten vallen. Zwart kan in het eindspel op basis van mijn mindere pionnenstructuur zijn voorsprong uitbouwen. Ongeveer halverwege het eindspel mis ik de kans om de partij terug in evenwicht te brengen (maar sowieso met minder tijd op de klok): zwart had een matdreiging, ik zag nog een nuttige tussenzet, maar eigenlijk was er nog een tweede tussenzet met pionwinst. Na deze fase kon Bart geduldig afwerken...
19 Palstermans, Koen 1.0 (1499) - Ongenae, Veerle 1.0 (1294)

1-0 Koen Palstermans:Koen Palstermans (OffBeatOpener) - Veerle Ongenae (vongenae) Na via 1.Pc3 na enkele zetten in het Weens te zijn terechtgekomen koos wit voor het Weens gambiet met 3.f4. Doordat zwart niet reageerde met de egaliserende zet d5, maar wel het iets meer behoudende d6, kon wit naar een scherp en aanvallend middenspel neigen, dat echter nooit voor een echte doorbraak zorgde. M.a.w. zwart speelde de juiste zetten om de bestokingen van wit af te weren. Zwart had zelfs twee kansen om het middenspel helemààl te doen kantelen d.m.v. stukwinst. Helaas werden deze kansen niet benut. Ook wit liet in het middenspel een belangrijke kans liggen om zijn aanval door te zetten. Dit zijn zaken die je na de computeranalyse pas ziet en waarvan je je afvraagt hoe het in godsnaam mogelijk is dat je ze tijdens de partij hebt gemist. Uiteindelijk vervlakte de stelling en werd het een eindspel met ieder een koning, een toren en zes pionnen. Eén verschil echter: wit had enigszins het initiatief en zwart moest, ook al stond het nagenoeg gelijk (+0,5), eerder verdedigend spelen. In zulke spellen is het doen van een iets minder accurate zet nefaster voor de verdedigende partij dan voor de aanvallende. Op de duur wordt iedere zet een dilemma. "Je weet dat het gelijk staat, maar wat te doen als je aan de beurt bent?" 23. ... Tf4 bleek zo de verkeerde beslissing voor zwart. Het duurde nog een tijdje voor wit om het voordeel te kunnen converteren naar winst, maar het eindspel wees, mits de nodige concentratie, zichzelf uit.

21 Mouton, Tony 1.0 (1457) - Decraene, Lotus 1.0 (1228)

1-0
22 Hanssens, Daan 1.0 (1239) - Dechamps, Benny 1.0 (1446)

1/2-1/2
23 Godefroidt, Mathieu 1.0 (1428) - Vandenhole, Kobe 1.0 (0)

0-1
25 Ducuroir, Frederik 1.0 (1339) - Declerck, Wesley 1.0 (0)

1/2-1/2

26 Mahieu, Jacques 0.5 (1526) - Beyen, Tom 0.5 (1771)

1/2-1/2 Jacques Mahieu:'t was interessant , scherp met fouten langs beide kanten.
27 Blondel, Jean-Pierre 0.5 (1327) - Samson, Joeri 0.5 (1345)

0-1 Joeri Samson:Na een gelijkopgaand begin zie ik een manier om een klein voordeel te winnen door de pionnen voor de koning van wit uit elkaar te halen. Iets later ruilt mijn tegenstander ook nog een loper tegen een pion, waardoor ik echt wel goed sta. Langzaam geef ik dat echter uit handen, en onder druk van een aanval van mijn tegenstander bega ik een paar foutjes waardoor ik plots zelfs slechter stond, heel even lijk ik verloren, maar achteraf blijkt dat de zetten waar ik het meeste schrik voor had niet de juiste waren voor wit, de zet die mijn tegenstander koos was ook niet de juiste, waardoor ik plots uit de gevarenzone raak en even later besef dat ik net een zet heb gedaan waardoor ik geforceerd mat heb. Lang staren naar de stelling door mijn tegenstander en door mij veranderd niets aan die conclusie en zo haal ik mijn eerste volle punt van het toernooi.
28 Meert, Maarin 0.5 (1220) - Declerck, Adriaan 0.0 (1294)

1-0
29 Vandeputte, Simon 0.0 (0) - Jorden Vermeulen 0.0 (0)

0-1
30 Senne Van Liefde 0.0 (0) - Pattijn, Branco 0.0 (0)

1-0 senne vanliefde:Branco gaf op wat ik wel jammer vond.

SwarLogo OKS Toernooi SwarLogo
spacepic
Organisator: Belgisch vriendenteam
Toernooi: Zwitsers Standard
Speeltempo: 90 min met incr. 30"
Datums: van 05/03/2021 tot 02/04/2021
Scheidingssystemen: B Cut1, Buch, SB, OR, #Win
----
R1 R2 R3 Pari. R4
Stand na ronde 3
Cl. Aangesl. Aanw Naam Voornaam Rnk Stamnr. N-Elo PtnTot. Perf Buch SB #Win
1 Maenhout, Thibaut 1 44954 2391 3.0 2796 6.00 6.00 3
2 N Viaene, Arvid 4 10375 2156 3.0 2666 6.00 6.00 3
3 Roos, Adrian 2 11118 2312 3.0 2766 5.50 5.50 3
4 N Demey, Benno 22 11083 1621 3.0 2112 5.00 5.00 3
5 Wambecq, Ward 42 19723 1315 3.0 2248 3.50 3.50 3
6 N De Witte, Stein 16 13279 1823 2.5 2054 5.50 4.50 2
7 Nolf, Francky 26 24074 1589 2.5 1668 4.00 3.25 2
8 N Lefere, Sander 7 10359 2058 2.0 2057 6.00 3.00 2
9 De Blende, Nando 10 11064 1972 2.0 1932 6.00 3.00 2
10 Van Dael, Jonas 24 13108 1616 2.0 1676 6.00 3.00 2
11 Andriessen, Wouter 29 11732 1505 2.0 1567 6.00 3.00 2
12 Stinis, Steven 3 6807 2214 2.0 2010 5.50 3.50 2
13 Debrauwere, Steven 12 16900 1929 2.0 1907 5.50 2.50 2
14 Aglave, Arnaud 6 30775 2061 2.0 1970 5.00 3.00 1
15 Musabayeva, Diana 15 16881 1859 2.0 1903 5.00 2.50 2
16 N Pelemans, Joris 9 39543 1983 2.0 1933 5.00 2.00 2
17 N Demiddele, Kevin 11 21440 1934 2.0 1918 5.00 2.00 2
18 Dierckens, Sarah 14 42153 1860 2.0 1809 5.00 2.00 2
19 Ponnet, Guy 23 21008 1619 2.0 1682 5.00 2.00 2
20 Dechamps, Mark 8 24414 2006 2.0 2040 4.50 1.50 2
21 T.L 13 19720 1892 2.0 1850 4.00 2.00 2
22 N Cecilia Pereira Garza 55 0 0 2.0 1540 4.00 2.00 2
23 Covens, Laurens 50 22623 0 2.0 1210 4.00 1.00 2
24 Delmee, Pierre 54 22801 0 2.0 1658 4.00 1.00 2
25 N Dechamps, Guido 17 24287 1802 2.0 1738 3.50 2.00 2
26 Buysens, Jonas 56 21698 0 2.0 1577 3.50 1.50 2
27 N Henderyckx, Pieter 25 3956 1613 2.0 1419 3.00 2.00 2
28 Renkens, Stef 21 53881 1653 2.0 1465 2.50 1.00 2
29 Vereycken, Joppe 58 19458 0 1.5 1674 5.00 1.75 1
30 N Talon, Alain 5 22616 2075 1.5 1865 4.50 1.50 1
31 N Dechamps, Danny 27 42641 1573 1.5 1497 4.50 1.25 1
32 Bruyneel, Anita 37 18155 1376 1.5 1565 4.50 1.25 1
33 N Elias Vandewalle 57 0 0 1.5 1300 2.00 0.75 1
34 A Vervaeke, Nick 31 12779 1498 1.0 1776 6.00 2.00 1
35 N Godefroidt, Mathieu 35 3298 1428 1.0 1631 6.00 2.00 1
36 Decraene, Lotus 47 16320 1228 1.0 1236 5.50 1.50 1
37 Roman, Hugo 19 29548 1709 1.0 1409 5.00 1.00 1
38 Mouton, Tony 33 17713 1457 1.0 1386 5.00 1.00 1
39 Hanssens, Daan 46 19069 1239 1.0 1199 5.00 1.00 1
40 N Verschuere Lucas 53 0 0 1.0 1384 5.00 1.00 1
41 Palstermans, Koen 30 14655 1499 1.0 1317 4.50 0.50 1
42 N Dechamps, Benny 34 13447 1446 1.0 1436 4.50 0.50 1
43 Moeyersons, Koenraad 36 6050 1423 1.0 1353 4.50 0.00 1
44 Marescaux, Bart 20 11407 1659 1.0 1372 4.00 0.00 1
45 Musabayev, Maxim 32 16932 1495 1.0 1193 4.00 0.00 1
46 N Ducuroir, Frederik 39 15439 1339 1.0 1269 4.00 0.00 1
47 Talloen, Bert 41 15459 1325 1.0 1333 4.00 0.00 1
48 Dhanyadha Mugilan 45 20038 1265 1.0 989 4.00 0.00 1
49 Declerck, Wesley 52 17910 0 1.0 1230 4.00 0.00 1
50 Ongenae, Veerle 43 16522 1294 1.0 1036 3.00 0.00 1
51 Vandenhole, Kobe 49 20531 0 1.0 1045 3.00 0.00 1
52 Beyen, Tom 18 18880 1771 0.5 1299 5.50 0.25 0
53 Blondel, Jean-Pierre 40 12978 1327 0.5 1100 4.00 0.75 0
54 Mahieu, Jacques 28 97528 1526 0.5 1064 4.00 0.25 0
55 Samson, Joeri 38 21514 1345 0.5 998 3.50 0.25 0
56 Meert, Maarin 48 19738 0 0.5 1011 3.00 0.25 0
57 Declerck, Adriaan 44 21205 0 0.0 347 5.00 0.00 0
58 Pattijn, Branco 61 22625 0 0.0 0 4.50 0.00 0
59 N Jorden Vermeulen 60 0 0 0.0 68 4.00 0.00 0
60 Vandeputte, Simon 51 21484 0 0.0 669 3.00 0.00 0
61 N Senne Van Liefde 59 0 0 0.0 130 3.00 0.00 0
Begin van de pagina
Uitslagen
Ronde 1 (05/03/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Maenhout, Thibaut 0.0 (2391) 1-0 Demiddele, Kevin 0.0 (1934)
2 Debrauwere, Steven 0.0 (1929) 0-1 Roos, Adrian 0.0 (2312)
3 Stinis, Steven 0.0 (2214) 1-0 T.L 0.0 (1892)
4 Dierckens, Sarah 0.0 (1860) 0-1 Viaene, Arvid 0.0 (2156)
5 Talon, Alain 0.0 (2075) 0-1 Musabayeva, Diana 0.0 (1859)
6 De Witte, Stein 0.0 (1823) ½-½ Aglave, Arnaud 0.0 (2061)
7 Lefere, Sander 0.0 (2058) 1-0 Dechamps, Guido 0.0 (1802)
8 Beyen, Tom 0.0 (1771) 0-1 Dechamps, Mark 0.0 (2006)
9 Pelemans, Joris 0.0 (1983) 1-0 Roman, Hugo 0.0 (1709)
10 Marescaux, Bart 0.0 (1659) 0-1 De Blende, Nando 0.0 (1972)
11 Renkens, Stef 0.0 (1653) 0-1 Vervaeke, Nick 0.0 (1498)
12 Musabayev, Maxim 0.0 (1495) 0-1 Demey, Benno 0.0 (1621)
13 Ponnet, Guy 0.0 (1619) 1-0 Mouton, Tony 0.0 (1457)
14 Dechamps, Benny 0.0 (1446) 0-1 Van Dael, Jonas 0.0 (1616)
15 Henderyckx, Pieter 0.0 (1613) 0-1 Godefroidt, Mathieu 0.0 (1428)
16 Moeyersons, Koenraad 0.0 (1423) 0-1 Nolf, Francky 0.0 (1589)
17 Dechamps, Danny 0.0 (1573) ½-½ Bruyneel, Anita 0.0 (1376)
18 Samson, Joeri 0.0 (1345) ½-½ Mahieu, Jacques 0.0 (1526)
19 Andriessen, Wouter 0.0 (1505) 1-0 Ducuroir, Frederik 0.0 (1339)
20 Blondel, Jean-Pierre 0.0 (1327) 0-1 Palstermans, Koen 0.0 (1499)
21 Talloen, Bert 0.0 (1325) 1-0 Vandeputte, Simon 0.0 (0)
22 Declerck, Wesley 0.0 (0) 0-1 Wambecq, Ward 0.0 (1315)
23 Ongenae, Veerle 0.0 (1294) 0-1 Verschuere Lucas 0.0 (0)
24 Delmee, Pierre 0.0 (0) 1-0 Declerck, Adriaan 0.0 (1294)
25 Dhanyadha Mugilan 0.0 (1265) 0-1 Cecilia Pereira Garza 0.0 (0)
26 Buysens, Jonas 0.0 (0) 1-0 Hanssens, Daan 0.0 (1239)
27 Decraene, Lotus 0.0 (1228) 1-0 Elias Vandewalle 0.0 (0)
28 Vereycken, Joppe 0.0 (0) 1-0 Meert, Maarin 0.0 (1220)
29 Vandenhole, Kobe 0.0 (0) 1-0 Senne Van Liefde 0.0 (0)
30 Jorden Vermeulen 0.0 (0) 0-1 Covens, Laurens 0.0 (0)
  Pattijn, Branco 0.0 (0) 0 Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 2 (12/03/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Dechamps, Mark 1.0 (2006) 0-1 Maenhout, Thibaut 1.0 (2391)
2 Roos, Adrian 1.0 (2312) 1-0 Lefere, Sander 1.0 (2058)
3 De Blende, Nando 1.0 (1972) 1-0 Stinis, Steven 1.0 (2214)
4 Viaene, Arvid 1.0 (2156) 1-0 Pelemans, Joris 1.0 (1983)
5 Musabayeva, Diana 1.0 (1859) 0-1 De Witte, Stein 0.5 (1823)
6 Aglave, Arnaud 0.5 (2061) ½-½ Talon, Alain 0.0 (2075)
7 Demiddele, Kevin 0.0 (1934) 1-0 Palstermans, Koen 1.0 (1499)
8 Vervaeke, Nick 1.0 (1498) 0-1 Debrauwere, Steven 0.0 (1929)
9 T.L 0.0 (1892) 1-0 Talloen, Bert 1.0 (1325)
10 Godefroidt, Mathieu 1.0 (1428) 0-1 Dierckens, Sarah 0.0 (1860)
11 Dechamps, Guido 0.0 (1802) 1-0 Decraene, Lotus 1.0 (1228)
12 Wambecq, Ward 1.0 (1315) 1-0 Beyen, Tom 0.0 (1771)
13 Roman, Hugo 0.0 (1709) 1-0 Vandenhole, Kobe 1.0 (0)
14 Covens, Laurens 1.0 (0) 1-0 Marescaux, Bart 0.0 (1659)
15 Demey, Benno 1.0 (1621) 1-0 Delmee, Pierre 1.0 (0)
16 Verschuere Lucas 1.0 (0) 0-1 Ponnet, Guy 1.0 (1619)
17 Van Dael, Jonas 1.0 (1616) 1-0 Buysens, Jonas 1.0 (0)
18 Nolf, Francky 1.0 (1589) ½-½ Vereycken, Joppe 1.0 (0)
19 Cecilia Pereira Garza 1.0 (0) 0-1 Andriessen, Wouter 1.0 (1505)
20 Mahieu, Jacques 0.5 (1526) 0-1 Dechamps, Danny 0.5 (1573)
21 Bruyneel, Anita 0.5 (1376) 1-0 Samson, Joeri 0.5 (1345)
22 Declerck, Adriaan 0.0 (1294) 0-1 Renkens, Stef 0.0 (1653)
23 Dhanyadha Mugilan 0.0 (1265) 0-1 Henderyckx, Pieter 0.0 (1613)
24 Hanssens, Daan 0.0 (1239) 1-0 Musabayev, Maxim 0.0 (1495)
25 Mouton, Tony 0.0 (1457) 1-0 Declerck, Wesley 0.0 (0)
26 Meert, Maarin 0.0 (1220) 0-1 Dechamps, Benny 0.0 (1446)
27 Vandeputte, Simon 0.0 (0) 0-1 Moeyersons, Koenraad 0.0 (1423)
28 Ducuroir, Frederik 0.0 (1339) 1-0 Jorden Vermeulen 0.0 (0)
29 Elias Vandewalle 0.0 (0) ½-½ Blondel, Jean-Pierre 0.0 (1327)
30 Senne Van Liefde 0.0 (0) 0-1 Ongenae, Veerle 0.0 (1294)
  Pattijn, Branco 0.0 (0) 0 Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 3 (19/03/2021)
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Maenhout, Thibaut 2.0 (2391) 1-0 Van Dael, Jonas 2.0 (1616)
2 Ponnet, Guy 2.0 (1619) 0-1 Roos, Adrian 2.0 (2312)
3 Andriessen, Wouter 2.0 (1505) 0-1 Viaene, Arvid 2.0 (2156)
4 Wambecq, Ward 2.0 (1315) 1-0 De Blende, Nando 2.0 (1972)
5 Covens, Laurens 2.0 (0) 0-1 Demey, Benno 2.0 (1621)
6 De Witte, Stein 1.5 (1823) 1-0 Bruyneel, Anita 1.5 (1376)
7 Dechamps, Danny 1.5 (1573) 0-1 Nolf, Francky 1.5 (1589)
8 Vereycken, Joppe 1.5 (0) 0-1 Stinis, Steven 1.0 (2214)
9 Dechamps, Benny 1.0 (1446) 0-1 Aglave, Arnaud 1.0 (2061)
10 Lefere, Sander 1.0 (2058) 1ff-0 Vervaeke, Nick 1.0 (1498)
11 Moeyersons, Koenraad 1.0 (1423) 0-1 Dechamps, Mark 1.0 (2006)
12 Pelemans, Joris 1.0 (1983) 1-0 Mouton, Tony 1.0 (1457)
13 Talloen, Bert 1.0 (1325) 0-1 Demiddele, Kevin 1.0 (1934)
14 Debrauwere, Steven 1.0 (1929) 1-0 Godefroidt, Mathieu 1.0 (1428)
15 Ongenae, Veerle 1.0 (1294) 0-1 T.L 1.0 (1892)
16 Dierckens, Sarah 1.0 (1860) 1-0 Ducuroir, Frederik 1.0 (1339)
17 Decraene, Lotus 1.0 (1228) 0-1 Musabayeva, Diana 1.0 (1859)
18 Vandenhole, Kobe 1.0 (0) 0-1 Dechamps, Guido 1.0 (1802)
19 Delmee, Pierre 1.0 (0) 1-0 Roman, Hugo 1.0 (1709)
20 Renkens, Stef 1.0 (1653) 1-0 Hanssens, Daan 1.0 (1239)
21 Henderyckx, Pieter 1.0 (1613) 1-0 Verschuere Lucas 1.0 (0)
22 Palstermans, Koen 1.0 (1499) 0-1 Cecilia Pereira Garza 1.0 (0)
23 Buysens, Jonas 1.0 (0) 1-0 Mahieu, Jacques 0.5 (1526)
24 Talon, Alain 0.5 (2075) 1-0 Blondel, Jean-Pierre 0.5 (1327)
25 Samson, Joeri 0.5 (1345) 0-1 Elias Vandewalle 0.5 (0)
26 Beyen, Tom 0.0 (1771) ½-½ Meert, Maarin 0.0 (1220)
27 Marescaux, Bart 0.0 (1659) 1-0 Vandeputte, Simon 0.0 (0)
28 Musabayev, Maxim 0.0 (1495) 1-0 Senne Van Liefde 0.0 (0)
29 Declerck, Wesley 0.0 (0) 1-0 Declerck, Adriaan 0.0 (1294)
30 Jorden Vermeulen 0.0 (0) 0-1 Dhanyadha Mugilan 0.0 (1265)
  Pattijn, Branco 0.0 (0) 0 Afwezig    
Begin van de pagina
Ronde 4 (26/03/2021) Paringen
Bordnr. Naam Voornaam Punten Elo Res. Naam Voornaam Punten Elo
1 Viaene, Arvid 3.0 (2156) - Maenhout, Thibaut 3.0 (2391)
2 Roos, Adrian 3.0 (2312) - Wambecq, Ward 3.0 (1315)
3 Demey, Benno 3.0 (1621) - De Witte, Stein 2.5 (1823)
4 Nolf, Francky 2.5 (1589) - Lefere, Sander 2.0 (2058)
5 Stinis, Steven 2.0 (2214) - Renkens, Stef 2.0 (1653)
6 Aglave, Arnaud 2.0 (2061) - Ponnet, Guy 2.0 (1619)
7 Dechamps, Mark 2.0 (2006) - Henderyckx, Pieter 2.0 (1613)
8 Dechamps, Guido 2.0 (1802) - Pelemans, Joris 2.0 (1983)
9 De Blende, Nando 2.0 (1972) - Andriessen, Wouter 2.0 (1505)
10 Demiddele, Kevin 2.0 (1934) - Covens, Laurens 2.0 (0)
11 Van Dael, Jonas 2.0 (1616) - Debrauwere, Steven 2.0 (1929)
12 T.L 2.0 (1892) - Delmee, Pierre 2.0 (0)
13 Cecilia Pereira Garza 2.0 (0) - Dierckens, Sarah 2.0 (1860)
14 Musabayeva, Diana 2.0 (1859) - Buysens, Jonas 2.0 (0)
15 Elias Vandewalle 1.5 (0) - Talon, Alain 1.5 (2075)
16 Bruyneel, Anita 1.5 (1376) - Vereycken, Joppe 1.5 (0)
17 Roman, Hugo 1.0 (1709) - Dechamps, Danny 1.5 (1573)
18 Talloen, Bert 1.0 (1325) - Marescaux, Bart 1.0 (1659)
19 Palstermans, Koen 1.0 (1499) - Ongenae, Veerle 1.0 (1294)
20 Dhanyadha Mugilan 1.0 (1265) - Musabayev, Maxim 1.0 (1495)
21 Mouton, Tony 1.0 (1457) - Decraene, Lotus 1.0 (1228)
22 Hanssens, Daan 1.0 (1239) - Dechamps, Benny 1.0 (1446)
23 Godefroidt, Mathieu 1.0 (1428) - Vandenhole, Kobe 1.0 (0)
24 Verschuere Lucas 1.0 (0) - Moeyersons, Koenraad 1.0 (1423)
25 Ducuroir, Frederik 1.0 (1339) - Declerck, Wesley 1.0 (0)
26 Mahieu, Jacques 0.5 (1526) - Beyen, Tom 0.5 (1771)
27 Blondel, Jean-Pierre 0.5 (1327) - Samson, Joeri 0.5 (1345)
28 Meert, Maarin 0.5 (1220) - Declerck, Adriaan 0.0 (1294)
29 Vandeputte, Simon 0.0 (0) - Jorden Vermeulen 0.0 (0)
30 Senne Van Liefde 0.0 (0) - Pattijn, Branco 0.0 (0)
  Vervaeke, Nick 1.0 (1498) 0 Afwezig    
Begin van de pagina
(©)FRBE-KBSB-v4.21 2019/09/17 (©) GMA 2015 Build : 2021/03/02 18:59